Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w Bułgarii.
Ale ty używasz polskiego Playa na stałe w Bułgarii?
To nic dziwnego, że naliczają.
Na to zgodę dostali już dawno
Odpowiedz
T-Mobil również wprowadza dopłaty do roamingu Tutaj . Czyli dobrze już było.
Odpowiedz
Tylko nadużywający. Kto bedzie chciał to kupi lilka kart i też objedzie.
Odpowiedz
witam, 
w dniu wczorajszym rozmawiałem z działem obsługi klienta Orange .
Od 18 czerwca naliczanie dodatkowych opłat dla klientów na kartę w roamingu.
# +5 gr za minutę połączenia wychodzącego
# 2 gr za minutę połączenia przychodzącego,
#  +1 gr za wysłany SMS,
# + (7,56 zł za 1 G) transmisji danych

Jeżeli ktoś ma uruchomione usługi obniżające koszty trzeba się upewnić czy również obejmują  roaming.

http://bezlimitunakarte.pl/
Odpowiedz
Dobrze było przez rok, a teraz trzeba się orientować czy będziemy coś płacić, bo wszyscy 4 operatorzy wprowadzili częściowe opłaty, zależnie od taryfy czy np. dla nowych klientów Angry
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/t-mobile-...41954.html
Odpowiedz
Nie dotyczy abonamentu i obecnych klientów.
Odpowiedz
Nie ważne ile to kosztuje!!!
Zachowajme zdrowego rozsądku i korzystajme z telefonu, kiedy to jest potrzebnie Smile
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
(04.06.2018 17:39:53)dżek napisał(a): Nie dotyczy abonamentu i obecnych klientów.
Znaczy Tmobile wszystkim daje 1GB transferu w roamingu za darmo, ale nowi klienci po 1 lipca tego roku za następny 1 gb transferu danych będą płacić ok. 14pln, także Ci z abonamentem niestety, tepsa wiecznie żywa. Natomiast wszyscy na kartę darmowe będą mieli 500 mb, później do 1 gb będą płacić te około 14,95 Sad A miało być "tak jak w domu" hehehe
Odpowiedz
Czemu tepsa ???
Odpowiedz
Onegdaj moi rodzice czekali na telefon stacjonarny 8 lat i w końcu się doczekali Smile Tylko że za kilka lat wchodziły komórki i już nie mają stacjonarnego. Osobiście prosiłem się tp sa o doprowadzenie Neostrady do domu i przez 4 lata "nie było technicznych możliwości", potem doszedłem do transferu 2 mb (musiałem mieć stałe łącze żeby podłączyć DSL), ale średnio zgłaszałem awarię tak raz w miesiącu  Sad  i naprawdę się nagadałem z panienkami na błękitnej linii. Napisałem tepsa bo nie znam innej firmy tak olewającej klienta w bezczelny sposób i nastawionej tylko na zysk Tongue
Odpowiedz