Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
Szczerze mówiąc (pisząc) to nigdy nie oglądałem meczu towarzyskiego naszej reprezentacji .
----------------------------------------------------------------------------
BL Wink  2006 ,2008 ,2011 ,2016 ,2018 ,2019 ,2021 ,2022 ,2023 ...
Odpowiedz
Pazdan licho. Nawałka mógł za niego jakiegoś młodziaka zabrać. A młody trawę by gryzł i walił gole Smile.
Odpowiedz
European League Women, Final Four
15 Jun 18
FT
Bulgaria 3-0 Hungary (25:12, 27:25, 25:14)

https://uploads.disquscdn.com/images/406...9cd11e.jpg
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Dzisiaj mija dokładnie 2 lata od meczu Polska - Niemcy 0;0 na St Denis , które obserwowałem na żywo  Wink.
Zrobiłem sobie prezent na 20 rocznicę ślubu  Big Grin
----------------------------------------------------------------------------
BL Wink  2006 ,2008 ,2011 ,2016 ,2018 ,2019 ,2021 ,2022 ,2023 ...
Odpowiedz
ja byłem w ten wieczór w Rzymie mecz oglądaliśmy z Polakami w knajpce przy parku koło Termini
Odpowiedz
Senegalczycy dobrowadzili do porzadku nie tylko polska druzyne, lecz i stadion po meczu https://www.facebook.com/100000451943216...386458170/

Изпратено от моят T5 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Ja oglądałem w knajpie Euphoria przy plaży w SB , przy hotelu Heaven. Duży telebim ledowy. Obok mnie siedział krajan, który postawił na Senegal .... 2:1, wygrał kilkaset euro Wink
------------------------------------------------------
BG: 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 ... cdn.
Odpowiedz
Postawil?
Odpowiedz
Nie chciałem pisać na gorąco po "naszym" meczu, ale że emocje opadły coś tam naskrobię. Totalne dno. I nie jest to jakiś hejt. Cała reprezentacja zagrała na 1 (z małymi wyjątkami) i nie są to oceny wg Kickera Smile. Linia obrony to za wyjątkiem Pazdana same 1. Pazdan kwalifikuje się koło 3. I co by o Pazdanie nie mówić w reprezentacji zawsze swoje potrafi zagrać, tak jak i potrafi zawalić mecz z Niecieczą, czy z innym Podbeskidziem. Cionek .... czy On zagrał kiedyś dobry mecz? Ja rozumiem, że potomek Brazylijczyków, ale nie brazylijskich piłkarzy tylko raczej drwali. Przecież tak piłki nie odbija nawet obrońca w okręgówce, (i wiem o czym piszę). Wystawił swojego drewnianego kikutka i wsadził nam bramkę. Poczytajcie co o nim mówi Probierz jego trener. Pomoc za wyjątkiem 2 no może trójki Rybusa same jedynki. Lewandowski i Milik to samo, ich współpraca na poziome Ameby. Teraz o systemie gry. Kto mi przypomni kiedy to za Nawałki coś ugraliśmy w systemie z trójką obrońców? hmmmm. Wymuszone zejście Błaszczykowskiego spowodowało wejście Bednarka - q....wa toż to obrońca jest - nie pomocnik!!!!!! My przegrywamy 0-1, a trener wprowadza obrońcę.... Pytanie dlaczego obrońcę? No bosz q...a, nominalny zmiennik Błaszcza to ten, który pojechał robić atmosferę!!!!! No nie, bez Peszki by chodzili smutni i zmartwieni i mogli by przegrać z Senegalem!!! Fantastyczny tok rozumowania, nie mamy zmiennika bo jest gość od atmosfery... No to podciągamy Piszczka wyżej, a wchodzi w to miejsce Bednarek. Piszczka, który w pierwszej połowie ledwo już biegał. Zagranie Krychowiaka na drugą bramkę przednie. Tylko nie w tą stronę. Senegalczyk mógł wbiec i o tym mówił S. Stępiński szef Polskiego Kolegium Sędziów. W tej akcji Bednarek nie widział Senegalczyka? Czy On q.... należy do Polskiego Związku Niewidomych???? Milik - co On strzelił ostatnio w reprezentacji, albo podał. Wiem miał kontuzję, To niech trochę pogra i postrzela w klubie. Lewandowski super napastnik, ale jak co roku słyszę w Polskich mediach dywagacje o Złotej Piłce dla nie go to... no przepraszam, nie ta liga jednak. Strzela jak dostaje piłki i robi to świetnie, ale musi te piłki OTRZYMYWAĆ. Strzela głównie wtedy gdy dobrze gra drużyna, (również Bayern). Słabo pamiętam takie akcje Lewego, jak w wykonaniu np. Messiego czy Ronaldo - odebrałem, kiwnąłem kilu strzeliłem. Nie ten typ. To raczej typ Gerda Millera - lisa pola karnego.
Chyba tyle.
Co do Kolumbii... hmmm dwa nazwiska: James Rodríguez, Radamel Falcao.
Obawiam się tego meczu bardziej niż z Senegalem, nadzieja umiera ostatnia.
Amen Smile
Odpowiedz
Na tle upokorzenie Argentina w drugim swym meczu porażka Polski na starcie to pikuś Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości