Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
Coś z tym Soczi jest nie tak, nawet dziennikarze zaczynają przebąkiwać ze to nie był dobry pomysł - treningi ponoć są robione na 50% bo parno, gorąco. Z drugiej strony to ilu Polaków to tylu specjalistów . Ale szlag mnie trafia jak widzę grę naszych i patrzę na grę Chorwatów , Islandii czy Iranu - im się chce, mają kolektyw. Jak wczoraj Chorwat był faulowany to zaraz pół drużyny była przy nim, nie widziałem tego u Polaków . Jak dziś mądrze powiedział Szpakowski ( w odniesieniu do trenera Argentyny ) - to jest Mundial, największa imprez sportowa świata, tu nie ma wymówek.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Jak się ciesze że Bułgaria niema na MŚ
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Za dużo gry w reklamach a za mało na boisku.
Liczba postów: 3,376
Liczba wątków: 3
Reputacja:
46
Belgia jedzie po Tunezji jak czołg
Liczba postów: 773
Reputacja:
32
Belgia ma pakę jak niewiele drużyn. Pakę nie pojedyncze gwiazdy. Ja na nich mocno stawiałem już cztery lata temu. Teraz dla mnie jeden z faworytów. Teraz okrzepli i naprawdę każdy może się ich bać. Pewnie nie wyjdzie jeden mecz i po tak zwanych ptakach. Ale szansę na półfinał mają i to mocną. Co do Krychowiaka to niem wiem czy bym go na obronę nie wstawił? Odbiór nadal jakiś tam jest.
Liczba postów: 139
Reputacja:
3
"I przyszła kryska na matyska" zobaczym jak to wyjdzie z Kolumbią. Niemcy po słabym meczu pozbierali się.
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
Zawał przyszedł . Pacjent na intensywnej terapii.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”