Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
[Obrazek: mundial-2018-najlepsze-memy-po-meczu-pol...RY_600.jpg]
Odpowiedz
Co do meczu z Japonią oddajmy go walkowerem, będzie mniej wstydu dla kibiców.
Odpowiedz
(25.06.2018 08:29:16)dżek napisał(a): lisek, nie oglądaj powtórek!

dla zdrowotności puściłem sobie https://www.youtube.com/watch?v=YJtGv61K4aU
----------------------------------------------------------------------------
BL Wink  2006 ,2008 ,2011 ,2016 ,2018 ,2019 ,2021 ,2022 ,2023 ...
Odpowiedz
Ponieważ nie ma takiego wątku, a ma to związek ze sportem, dziś na stronie adidas.pl jest promocja - 50 %. Ja adaśki do biegania ADIDAS ENERGY BOOST kupiłem przecenione z 679 poniżej 300 zł. po zakupi wpisujecie EXTRA20 i od - 50% dostajecie jeszcze dodatkowo 20%. Godzinę temu kupowałem.
Odpowiedz
Wracając do MŚ to takie ciekawe ploteczki zaczynają się gdzie nie gdzie pojawiać. Podobno nie tylko Meksykanie balowali przed MŚ, podobno Lewy - Błaszczykowski to już nie konflikt, a wojna, grupy, grupeczki, podgrupy. Lewy zagroził, ze bez Ka-owca nigdzie nie jedzie.... Ciekawe czy coś się potwierdzi Smile
Odpowiedz
Czy ktoś wie, który program telewizyjny BG relacjonuje mecze MŚ, help!!!
Odpowiedz
Jest taki fajny program, który nazywa się Delta Media Player. za 5 $ Masz miesięczny abonament. Sprawdzone w ciągu ostatnich dwóch lat w kilku krajach Europy. Można korzystać na trzech urządzeniach. Chodzi, aż miło, nie buforuje Smile. Z tym, że te 5$ pobiera za ok 24 zł ale warto, 150 niekodowanych kanałów, Działa na zasadzie streamingu, ale za granicą warto Smile. Wchodzisz na ich stronę, a potem już z górki Smile.
Odpowiedz
Ranking FIFA w piłce kopanej Polska - 8, Japonia - 61 miejsce (ostatnie?) Big Grin Buachachachacha jak to odzwierciedla grę to zobaczymy
Odpowiedz
Tak samo jak nasz tenisista Grigor Dimitrov
Nibi w szcislej czolówce 3-4-5 miejsce
A dostaje lanie na każdy turnej w 1 lub 2 turze Sad
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
ja dziś nie oglądam
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości