Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomorie / Поморие
Od swojego gospodarza dziś dostałem info, że w Pomorie w nocy burza i mega mocno wiała, podobno ten front burzowy się oddala. Czyżby w tym roku przywitała by mnie niepogoda Huh
Odpowiedz
Od poniedziałku lampa
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
czyli weekend z mastkią i rakiją na zmiane. Smile
Odpowiedz
My w Rawdzie . Była burza w nocy . Potem na pół dnia lampa świeciła i nie padało a pogodynki że ma padać cały dzień. Już nie zaglondam na te serwisy.

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Kolejka nadal kursuje. /Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam ale przed kilkoma godzinami wróciłam z Budapesztu i Egeru/
Odpowiedz
Pozdrowienia z Pomoria ...
Ciekawe czy kotos jeszcze z forumowiczów aktualnie tu tez wypoczywa....
Odpowiedz
Przepraszam że tu ale może ktoś coś wie...
https://m.facebook.com/story.php?story_f...1430238654
Odpowiedz
Nie potrafię tego wyrazić. Podczas pobytu w Pomoriu /pierwsza polowa czerwca 2018/ byłyśmy świadkiem wydobywania zwłok 2 os. z morza.
Starajmy się nie ulegać złudzeniom. Po wejściu do morza długo jest płytko ale....
Odpowiedz
Jeszcze tak wstawię:
[Obrazek: 99fa9634b4227bdef93ac886ca5dfbaa.jpg]

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Mam pytanko
Czy stragany z pamiątkami ,które były za karuzelami gdzieś przenieśli czy na czas remontu są nieczynne??
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości