Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koszty życia (produktów spożywczych)
Dla mnie od lat Barba. W tym roku kawarma i Morska Perła i w Barba --- Barba. Sacz Raj i Barba --- Barba.  Ryba Bistro Perła (przy rynku) i Barba ---- Barba. Zresztą w Bistro Perła (większe od niejednej Mechany Smile), Pstąga oddałem. Z zewnątrz węgiel, w środku krew. Przyjęli bez uwag. Raz się w tym roku w Barbie sparzyłem na wątróbce. Fakt wieprxowa była i i moooocno przeciągnięta - twarda po prostu. Natomiast smak i warzywa ok. Jeśli chodzi o garmażerkę to wejdź przy światłach, jest jadłodajnia. Ceny od 1 do chyba l1,60 (panierwany filet)  za 100 g. Rano, czyli dla mnie koło 11.30 wygląda to dobrze. Jak smakuje nie wiem. Nie jadłem. No i kura z grilla przy Aldo. Od 9 lat ten sam gość i robi to dobrze. Na jakiś szybki obiad dobra sprawa. Aha w Barbie trzeba się postarać, żeby Christo obsługiwał. Młody chłopak dopiero się uczy, ale bardzo fajny. Uczę go powoli Polskiego Smile. Blondyna po 5 minutach od przyniesienia zupy, jak powiedziałem, że czekam na chili i ocet z czosnkiem do szkembe to się prawie obraziła. Stary kelner po wpadce, razem z rodziną się wyniósł Smile
Odpowiedz
He, he...
Dzięki za odpowiedź.
Właśnie dziś wciągnęliśmy kuraka spod Aldo - ledwie przed tą 1 minutową ulewą uciekłem. Smile)))
Odpowiedz
(10.07.2018 13:04:57)verdorn napisał(a): >mierzey

Masz jakąś sprawdzoną metę na "kawarmę" i "saczi" w Obzorze?
Ja już zdążyłem się naciąć w knajpie, w której kiedyś było smacznie. Wink
Może w "Trakijskij Stan"?

Będać w Obzor warto odwiedzić jedna z naj-lepszych knajp na calym bułgarskim wybrzeże:

https://www.google.com/maps/dir/42.81762...101817!3e0
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Potwierdzam ! Smacznie i duży wybór .
Odpowiedz
Znam При Панчо, ale qrcze jakoś mnie ta knajpa nie przekonuje do końca. Może się za bardzo na tą jagnięcinę uparłem? Zawsze coś jest nie tak. W tym roku się w ogóle zastanawiamy czy tam jechać? Jeśli chodzi o jedzenie to kawarmę, sacz, małże itd sporo knajp robi bdb. Chciałbym zjeść coś ekstra w takiej knajpie, zaskakującego i naprawdę zrobionego PERFECT. Nie znalazłem. Ok jest fajnie, dobre to jedzenie, ale... dla mnie trochę przereklamowane to miejsce. Może źle menu wybieram? Jeśli macie tam coś co powala, to poproszę. Wsiadam w samochód i jadę Smile
Odpowiedz
Tu żadne menu ne wchodzi w grze!
Jedz tak kolo 11:00 godz w tedy już jest dużo dania juz gotowe i są wystawione- napewno sobie oczamy coś wybierzeszSmile
jak nie-to zapitaj co pan proponuje!
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Ok Bateniki namówiłeś Smile Jadę. Wczoraj zjadłem coś pysznego w bardzo niepozornym miejscu, (aczkolwiek parę razy już o nim pisałem). Byłem pod wrażeniem Smile. Porównam to z dzisiejszym, (qrczę dla mnie o tej godzinie to śniadanio - obiad Smile ). I napiszę. Chociaż dziś może być ciężko, bo idziemy do Stojana na Złotogradzką domaszczną Smile
Odpowiedz
Znaczy - nie dotrzesz

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Z napisaniem Peter nie dotarciem Smile , ale jak widać piszę, więc żyję Tongue aczkolwiek literki uciekają więc reszta jutro Smile ale Bateniki miał prawie rację, jednak Złotogradzka nie pozwala pisać więc dobranoc Tongue
Odpowiedz
Wink 
bateniki
jak ta knajpa się nazywa? Smile Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości