Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plaże dla nudystów
Jednak nie popieram takiego wypoczynku na plażach publicznych. Teraz już jest mi wszystko jedno. Jednak, gdy moje dzieci były małe nie znosilam pytania:Mamo dlaczego ten pan/pani jest goły/goła??
Odpowiedz
Na plaży w Primorsku pomieszanie z poplątaniem..tekstylni mieszają się z nagusami , zostawiaja po sobie syf. Jako ciekawostka - jedna para przez trzy dni kąpała się tak jak przyszła, czyli w slipach i jeansowych spodenkach na nich plus koszulka na sobie...chyba łachy chcieli wyprać albbo coś???Z dzisiaj-facet robił zdjęcia ,wpierw otoczeniu, potem innym plażującym ,dzieciom, najdziwniejsze że nikt mu nie zwrócił uwagii. W Polsce nie do pomyślenia.!!
Odpowiedz
Co to znaczy zostawiają po sobie syf? Proszę o wyjaśnienie.
Odpowiedz
Syf, czyli rzucają niedopałki w piasek,pozostawiają puste puszki i butelki na plaży,oraz widać mnóstwo woreczków foliowych wałęsających się na piasku. Wystarczy? Skumał?
Odpowiedz
Aaaa w tym sensie, że nadzy nie mają nic przy sobie i nie śmiecą. W sumie logiczne. Czyli plaże dla nudystów muszą być bardzo czyste? Dobrze kumam?
Odpowiedz
Z NASZEGO doświadczenia,porównując plaże tekstylne i nagie, w Polsce i za granicą ,widzimy wielką różnicę w zachowaniu czystości na korzyść tych drugich. Koniec .
Odpowiedz
Ja nie kumam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
bo nie jesteś naturystą. Koniec Tongue Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Aaa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
sląsk33 - potwierdzam twoje spostrzeżenie, na gołej plaży jest znacznie czyściej niż na tekstylnej.
Ja nie mam żadnych oporów więc kąpię się czy opalam i tu i tu. Jak mi się chce iść na gołą to tam idę, jak nie, to na tekstylną bo bliżej.

Piszę wszystkie moje posty na forum Bulgaricusa w liczbie pojedynczej, ale w Primorsku to ja solo rzadko bywam.
Odpowiedz