Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportowy Hyde Park
Niesamowity, niemożliwe stało się możliwe.
Taki urok sportu, chociaż raz w tym roku skorzystali z kapryśnej aury.
Brawa, wielkie brawa.
Odpowiedz
HME- mamy 3 złote medale. Brawo [emoji4]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Wielkie brawa za ZŁOTO dla Bułgarki Radoslawy Mavridievej(pchniecie kula)[emoji4]

Odpowiedz
Mamy czwarty zloty medal- Marcin Lewandowski na 1500 metrow. Piekny bieg. Wielkie brawa Smile
Odpowiedz
Zosia Ennaoui wywalczyla srebro na 1500 metrow
Odpowiedz
Mamy piaty zloty medal, dzieki dziewczyna w sztafecie 4x400. Dziewczyny pobiegly w pieknym, cudownym stylu- az ciary przeszyly cialo. Wielkie Brawa Smile
Odpowiedz
Wunderteam!
Odpowiedz
Nadchodzą cudowne lata dla lekkoatletyki

Odpowiedz
Wielki sukces Polaka w Indiana Wells. Polak Hubert Hurkacz w ćwierćfinale. Okrzyknięto go nowym Murrayem. Wielkie brawa[emoji4]

Odpowiedz
https://mesta.bg/wp-content/uploads/2019...%D0%B2.jpg

Petar Stoychev wciąż jest mistrzem świata w lodowata woda!

Zdobywca 11 tytułów w maratonie pływackim - Petar Stoychev został dwukrotnym mistrzem świata w pływaniu na lodzie. Udało mu się obronić swój tytuł w królewskim dystansie 1000 metrów od 2017 roku, który wygrał Epic of Epiphany w Burghausen, Niemcy. Bułgarski był najlepszy w lodowatych wodach jeziora Semenovskoe w północno-rosyjskim mieście Murmańsk, podała bTV.

Stojczew osiągnął przekonujące zwycięstwo w ciągu 12 minut i 10 sekund. To także nowy rekord świata w najdłuższej dyscyplinie. Poprzednie osiągnięcie było również na jego koszt. W dzisiejszej Rosji (16 marca) był o pięć sekund szybszy od swojego rekordowego pływania w poprzedniej edycji mistrzostw.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości