Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obzor / Обзор
A jaka miejscówka, ci znajomi; jeśli można wiedzieć?
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
U naszego znajomego,który ma knajpe na plaży. Mają ogród ibarek

Popołudniu przychodzi kucharka z plaży. Tak,że na miejscu może też im coś przygotować. No i dodatkowo cen czyni cuda.
Odpowiedz
Mogę prosić o jakieś informacje na temat miejscowości ? Znacie jakieś dobre knajpki w Obzorze? Czy są tam jakieś kluby z muzyką ? Macie jakiś namiar na noclegi, najlepiej blisko morzą. Ile trzeba zapłacić na nocleg w tym roku ? Byłem w Obzorze ale ostatnio jakieś 6-7 lat temu więc dużo się zmieniło Smile
Odpowiedz
Dyskoteka jest największą na pomorzu
Odpowiedz
(08.07.2015 10:59:09)teresa napisał(a): Dyskoteka jest największą na pomorzu

Jak się nazywa i gdzie się znajduje ? Może reszta pytań?
Odpowiedz
Przy wjeździe do Obzoru. Widoczna z drogi. Na 6000osób. Czasami pojawiają się bułgarskie gwiazdy tj. Azis. Zaczyna się o 24 tej. Wtedy w knajpach obowiązuje zakaz muzyki na żywo i więc większość przenosi się do dyskoteki.
Odpowiedz
tu
dyskoteka
Tutaj znajdziesz noclegi, jak klikniesz na hotel to będziesz miał lokalizację i ceny, większość ma swoje strony tak, że rezerwujesz miejscówkę bezpośrednio.
http://bgstay.com/en-t-45-hotels-in-obzor-bulgaria
Obzor jest podzielony na "nowy" zabudowany hotelami i "stary" z mnóstwem knajp i pensjonatów.
Odpowiedz
O 24:00 raczej nie ma w knajpach zywej muzyki, spiewaja chyba tylko ci co za duzo wypili.                                      
Dyskoteka Space Club (na zdjeciu) przed paru laty zmienila wlasciciela, teraz nazywa sie Event-87 club.

Event-87 club Obzor

Co do Azisa –to on nadal ma wiecej fanow zagranica niz w Bulgarii. Smile
Odpowiedz
Nie żebym był nietolerancyjny ale lepiej się tego słucha niż ogląda Big Grin
Odpowiedz
Jak byłam W Obzorze miał koncert w dyskotece. Ja osobiście to Leo,Deo,Ragi i Igrata,Krisko
Odpowiedz