Liczba postów: 860
Liczba wątków: 0
Reputacja:
33
18-07-2019,19:17:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2019,19:17:38 przez TomekT.)
W dzień powszedni z postojami i tankowaniem 25 godzin nam wyszło a jest czym przydusić
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Liczba postów: 206
Reputacja:
9
Ryzykant to mało powiedziane. Wysoki sezon, jazda przez transpalinę, bez noclegu i jeszcze po przejechaniu całej trasy na raz szukanie noclegu późnym wieczorem. Nie wiem czy ci życzyć powodzenia czy odmówić zdrowaśkę za twoje bezpieczeństwo.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
18-07-2019,20:50:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2019,20:59:31 przez damiano20.)
TomekT jesteśmy z mniej więcej jednych okolic. którędy jechałeś ? Przez barwinek świdnik preszów koszyce w kierunku miszkolca i później tokaj i rumunia ?? CZy w polsce na lesko komańcze i bocznymi dróżkami słowacje i węgry
W której z południowych miejscowości bułgari są tak jak w chorwacji rejsy statkami kilku godzinne lub całodniowe ???
Liczba postów: 3,751
Liczba wątków: 1
Reputacja:
147
18-07-2019,21:06:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2019,21:07:34 przez igi123.)
W Primorsku są takie rejsu[emoji41] Przejazd przez Rumunię zajmuje średnio 24-26 godzin czystej jazdy bez noclegu i zwiedzania [emoji848]
Wysłane przy użyciu Tapatalka
W okolice Krakowa [emoji3]
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
0
mam zamiar wyjechac z polski na wieczór tak żęby do dnia być na transforgarskiej trasie. potem cały dzień jeszcze jechać no i się okaze albo na wieczór dotre do bułgari na południe albo na noc.
Liczba postów: 305
Reputacja:
23
damiano20, parę lat temu, jak jeszcze nie było A3/A10/A1 (do Sibiu), wyjeżdżając z W-wy wczesnym wieczorem i jadąc na Rzeszów-Carei-Cluj Napoca, byłem w okolicach 16 na wlocie na trasę transfogarską - więc Ty startując z Rzeszowa nie powinieneś mieć problemu z tą częścią trasy - najgorsze, czyli Słowację i Węgry, zrobisz w nocy. Aczkolwiek wątpię mimo wszystko, żeby to było "do dnia" - raczej "do południa".
Natomiast potem, jadąc klasycznie na Ruse, byłem w okolicach północy na wysokości Szumen - więc raczej nastaw się z góry, że do Kiten nie dociągniesz.
PS. nie wiem, jaką trasę wybrałeś - ja bym Ci radził Barwinek-Stropkov-Vranov-Trebisov-Pacin-Kisvarda-Nyirbator-Carei-Zalau i dalej już wiadomo jak. Odcinek od Carei do E81 z Satu Mare jest niezbyt równy, ale dziur nie ma, podobnie niektóre boczne drogi na Węgrzech - ale da się przejechać, nawet w nocy :-)
Liczba postów: 860
Reputacja:
33
Świdnik, Trebisov potem Tokaj i Debreczyn bez winietki
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Reputacja:
0
Saszka999 Właśnie tak planuje jechać słowacja i węgry bocznymi drogami przemeczyć przez wieczór noc a potem już wskoczyć na Rumunie. Licze przejechać Polske słowacje węgry w 7 godzin i być juz na Rumuni.
A co do Węgier to wiem żę tam drogi przez wioski nie powalają ... Rok temu byłem w okolicach Tokaj , Nyiregyhaza i tam drogi to koszmar same wyboje i nierównośći