Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
tgstala, oby nie zaszkodziła! Ale będzie dobrze! Smile
Odpowiedz
Najgorzej,że jutro rusza
Odpowiedz
Na moje >100kg to bądź spokojna, piwerko na lepszy sen ;-)
Zasada entropii - na tym polega ta zasada, że świat powoli zmierza do nieuporządkowania, i to co było dobre w gorsze się zamienia, i że do chaosu nieustannie wszystko zmierza...
Odpowiedz
Zabieram się właśnie za winko Sladki Muscat - przywiezione ze Słowenii. Rok prawie stało, trzeba opróżnić zapasy przed Bułgarią. Jeden Chorwat mi powiedział, że dobre na potencję Smile. Zobaczymy Smile
Odpowiedz
(20.06.2015 17:13:21)Bulgaricus napisał(a): A ja dzisiaj zapodałem Raciborskie - bardzo mi smakuje.

(10.07.2015 21:28:28)Bulgaricus napisał(a): Zabieram się właśnie za winko Sladki Muscat - przywiezione ze Słowenii. Rok prawie stało, trzeba opróżnić zapasy przed Bułgarią. Jeden Chorwat mi powiedział, że dobre na potencję Smile. Zobaczymy Smile

Ty jakieś poetyckie pij, a nie na potencję  Wink
Odpowiedz
(10.07.2015 08:58:09)teresa napisał(a): Najbardziej lubi słodycze. Czekoladę potrafi znaleźć i sama otwiera

no tak... najlepsze, co zakazane Wink mam nadzieję, że zabierasz, bo jak się za dużo teobrominy z kakao nawcina, to się przekręci na lewą stronę

wracając do tematu: herbatę Tongue

(10.07.2015 20:44:23)tgstala napisał(a): Na moje >100kg to bądź spokojna, piwerko na lepszy sen ;-)

na moje  >100kg na dobry sen to raczej ze trzy Wink
Odpowiedz
Sproket, ale on rano jedzie! A Zagorka była 2 - litrowa!
Odpowiedz
no to o 6:00 może spokojnie wsiadać
Odpowiedz
Tak jak pisałem parę postów wyżej.
Wieczór czas zakończyć - po 0,7 białego rumu z colą i na koniec dwie porcje rakii czas na sen.
Wszystko bardzo dobre tylko nie wiem czy dobrze było to mieszać.
Odpowiedz
jutro się dowiesz Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości