20-08-2019,11:55:41
Czekamy zatem na relację. Szczęśliwego powrotu.
Primorsko / Приморско
|
20-08-2019,11:55:41
Czekamy zatem na relację. Szczęśliwego powrotu.
20-08-2019,19:03:20
Drodzy forumowicze, zwolennicy domasznej Rakiji, mam pytanie gdzie w Primoorsku można bezpiecznie pytać o domową R (oczywiście dla jej nabycia w celach leczniczych w zimie). Moje pyszne źródełko niestety wyschło (JAKA SZKODA !!!!) i dlatego muszę zasięgnąć języka. Interesuje mnie też informacja o okolicy typu Kiten, Sozopol, droga do Burgas, Ravda i Neseber. Jestem mobilny, mogę podjechać. Wielkie dzięki za zdradzenie miejsc, spróbuję się odwdzięczyć innymi informacjami.
W Sozopolu jest destylarnia, pisałem gdzieś na forum. Za stacją benzynową na przeciw Lidla, jak kończy się płot skręcasz w lewo. Tu masz numer obok jest dzwonek . Tam są trzy duże psy uważaj i sam nie wchodz
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Ps. Nasze odkrycie roku to rakija Krusza z gruszek , polecamy ale tylko z tej destylarni. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
20-08-2019,20:10:22
10 lewa gruszka, smokiniowa i brzoskwiniowa . Z winogron 8 lewa za litr
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
21-08-2019,09:47:59
Wielkie dzięki, skorzystam. Coś mnie ciągnie do Sozopola.
21-08-2019,10:03:00
Brzmi to bardzo fajnie i coraz bardziej nabieram ochoty aby zobaczyć to wszystko na własne oczy
21-08-2019,13:29:05
Nie tylko patrz, ale obowiązkowo skosztuj przed kupnem.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
23-08-2019,09:07:50
Jeśli jesteście w Primorsku, polecam bardzo dobry bufet z daniami obiadowymi, Snacky na ulicy Treti Mart, tam gdzie kebaby i okrągłe pizze. Bardzo duży wybór dań gotowych, prawdziwa bułgarska kuchnia, fajna obsługa. Nawet jak nie wiecie jak coś się nazywa, pokazujecie palcem i mówicie ile porcji, są do tego przyzwyczajeni i się uśmiechają do klientów. My często tam zaglądamy, jemy bakłażany napełniane ryżem z mięsem i w sosie pomidorowym, pyszny ryż :"pile z oriz", kulki mięsne z jajkiem i inne magulony warzywno-mięsne. Również pyszny makaron, kurczak w sosiie śmietanowym z ziemniaczkami, itd. Polecam.
23-08-2019,09:17:33
Ja to się dopiero przymierzam do Bułgarii, tzn teraz to już chyba za późno ale myślę sobie o pojechaniu tam no najpóźniej w przyszłym roku i badam teren - bo jakoś mi siedzi w głowie Primorsko i zbieram info co gdzie i jak....Chcę zabrać rodzinke w fajne miejsce i wydaje mi się że Primorsko będzie akurat
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|