Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wiersze
(12.07.2015 22:30:10)Bulgaricus napisał(a): No Mierzey milczy więc chyba końcówka mu nie spasowała. Czyżby brak cojones. Smile

Tak trochę się opieprzaszSmile Wyrazy  z całego tygodnia mają być Tongue. Ale dzięki. Prywatnego wiersza jeszcze nie miałem. Co do litra..... hmmmm nawet 2 postawię, jak się uda po pół maratonie w Gliwicach w październiku.  W sumie z Rybnika będziesz miał blisko Wink
Odpowiedz
(12.07.2015 22:44:48)mierzey napisał(a):
(12.07.2015 22:30:10)Bulgaricus napisał(a): No Mierzey milczy więc chyba końcówka mu nie spasowała. Czyżby brak cojones. Smile

Tak trochę się opieprzaszSmile Wyrazy  z całego tygodnia mają być Tongue. Ale dzięki. Prywatnego wiersza jeszcze nie miałem. Co do litra..... hmmmm nawet 2 postawię, jak się uda po pół maratonie w Gliwicach w październiku.  W sumie z Rybnika będziesz miał blisko Wink

Ja się opieprzam, no dzięki w ciągu godziny masz wierszyk i jeszcze źle. Z całego tygodnia słowa chcesz mnie zajechać tu jest 184 użytkowników - no dziękuję nie piszę się Smile. Moja radosna twórczość nie sięga tak daleko. Cieszę się, że mogłem zaspokoić Twoje pragnienia na temat wierszyka. Ale na tym zakończę. Smile
Odpowiedz
Zobacz: 184 użytkowników, 184 wyrazów. 13-sto zgłoskowiec Mickiewicza będzie tłem Twojego 184 wyrazowca Tongue
Odpowiedz
(12.07.2015 22:56:33)mierzey napisał(a): Zobacz: 184 użytkowników, 184 wyrazów. 13-sto zgłoskowiec Mickiewicza będzie tłem Twojego 184 wyrazowca Tongue

Nie obrażaj wieszcza, jam nie godzien u stóp leżeć jemu. Smile
Odpowiedz
Nie wymiguj sięTongue. Dasz radę. I stopy wieszczuniunia zostaw w spokoju Tongue.
Odpowiedz
Bezlitosny Wawo

Wawo nie ma znów litości,
wierszyk każe mi ułożyć.
On w fotelu rozwalony
a ja muszę dzieła tworzyć.

Piwko trzyma w swojej dłoni,
przed tv rozpier....ny.
Czeka sobie na mecz cały
a ja piszę dyrdymały

Piwko znowu było w promo,
kupił je za groszy parę.
Teraz sobie je wypije
z nikim się nie dzieląc wcale.

Calsberg leży w lodóweczce,
no i czeka na półeczce,
aż Pan Wawo człek ten zacny
będzie pił go przy kolacji

Nagle pomysł w głowie jego,
mam już dość sikacza tego
Wezmę wino i otworzę
Bulgaricusa tym pogrążę.

Muszę zmartwić cię kolego,
czy masz piwo czy też wino,
mi w pisaniu to nie szkodzi
rym ja znajdę do wszystkiego.

Kończąc ranne me wywody,
wspomnieć pragnę tylko Tobie,
że już czas wstać do roboty
mimo że Ci szumi w głowie.

Bulgaricus
Odpowiedz
Smile rzeczywiscie do roboty czas
...:::Bbbuuulllgggaaarrriiiaaa Rrruuullleeezzz:::...
96 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Odpowiedz
(18.07.2015 09:20:21)Wawo napisał(a): Smile rzeczywiscie do roboty czas

Przez Ciebie ja się spóźnię. Smile
Odpowiedz
na październik będziemy mieli chyba cały tomik wierszy, Bulgaricus autografy bedzie rozdawał
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Ja to mam taką propozycję, żeby któryś z modów lub adminów zrobił przypięty wątek, w którym nie można będzie dodawać postów. Wątek ów proponuję nazwać "Bulgaricus - dzieła zebrane". Po debiucie w tym wątku będą umieszczane w tamtym. Smile Za rok wydamy tomik do czytania na wakacjach w Bułgarii. Amen.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości