Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
czy ktoś z was miał do czynienia z tym urządzeniem ?
muszę zanabyć drogą kupna takie ustrojstwo dla mojej najmłodszej mieszanki wybuchowej na podróż, a nie mam doświadczenia z takim sprzętem,
jakiej marki kupić ? na co zwracać uwagę przy parametrach ? jeśli ma napęd DVD to odtwarza w normalnym formacie, czy tylko DIVX ?
z góry dzięki za informacje
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 1,979
Reputacja:
63
Peter, a nie lepiej zakupić za kilka stówek tablet? Bardziej uniwersalne.
Do tego uchwyt na zagłówek, słuchawki.. i bajeczki lecą.
Pzdr
Marek
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
marek - tu też są uchwyty i słuchawki też można, mam od groma bajek na DVD a zgrywać na tablet to trochę zejdzie
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 1,979
Reputacja:
63
Skoro tak... to nie pomogę. Ja 2 lata temu też stałem przed takim zakupem i wtedy stwierdziłem, że tablet będzie lepszym rozwiązaniem. Tylko, że ja nie miałem kolekcji płytek... a to faktycznie trochę roboty.
Pzdr
Marek
Liczba postów: 4,877
Liczba wątków: 5
Reputacja:
72
15.07.2015 15:13:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2015 15:14:29 przez Bulgarius.)
Podejrzewam, że masz dużo divixów więc musisz kupić z obsługą tego formatu. Faktycznie tablet to lepsze rozwiązanie - ale sam stwierdziłeś, że wolisz dvd. Jak mam doradzić to tylko jakieś firmowe. Te nie firmówki mają więcej bajerów i ja się na to nabrałem. Obsługują wszystkie dostępne formaty, płyty RW itp., Ja kupiłem z możliwością granie - koło 500 gier w pamięci. No i nacieszyłem się nim chwilę trasa Rybnik - Chałupki i się spaliło więc syn był zbulwersowany i resztę trasy w nerwach było bo się nudził i marudził.
Ewentualnie tablet z USB i duży pendrive - no ale trzeba przegrać z płytek.
Liczba postów: 996
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
15.07.2015 16:07:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2015 16:11:28 przez sproket.)
jak gdzieś ci się uda jeszcze kupić Manta DVD 062 Emperor Portable 3 to bierz, bo łyka prawie wszystko: dvd, divx, xvid, mpeg4 i jeszcze gniazdo USB posiada umożliwiające oglądanie filmów z pendrive. nie wiem jak rmvb ale tuner dvbt mam od nich w robocie, to nawet flv z pendrive ciągnie. z tego co wujek gógiel pokazuje to w saturnie mają za 240pln
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Tablet a bajki z wareza bym polecał.