Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biała / Бяла
W takim razie zapraszamySmile

Dziś na plaży nie ma nikogo , prof da nie specjalna ale nie ma żywej duszy,

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
[Obrazek: b2f113109e5fdf369f6ef4cba1c526d0.jpg]
Dzisiaj godzina 11

2 bary na plaży koło cliffa, nie wiem co serwują poza napojami [Obrazek: 4a91b8afca5d7a0b5f2a1f09153c9e56.jpg]

Odpowiedz
W tym barze na 2 zdjęciu zawsze kupowaliśmy Zagorkę i rybki caca.
Odpowiedz
Koszarata nadal super, także polecam jak przyjedziecie to uderzajcie tam.
Nawet kucharzy mają tych samych co 2 lata temu, smutno tylko patrzeć duza knajpa a tylko my w 2 rodzinki siedzimy.

Odpowiedz
My dziś pod wpływem reklamy fal (rafal.jurusik, ty to potrafisz namówić... Big Grin) zmieniliśmy plany i pojechaliśmy na Karadere (dobra, wiem, Bielite Skały - ale dla nas cała ta plaża to Karadere Tongue). Dojazd (na "górny parking", od studni) bez zmian - jak w zeszłym roku, nawet jakby bardziej bezpieczny dla lakieru i podwozia. Na "górnym parkingu" 5 samochodów (nie licząc "stacjonarnego" busa z przyczepką, sprzedającego internet). Na plaży pustki - jak za starych dobrych czasów.

Z sentymentu przejechaliśmy też przez Białą - Starata Czeszma zamknięta, reszta głównych knajp przy Czarnomorce działa - ale jakie pustki... Samochodów (praktycznie same rejestracje bułgarskie) nawet trochę stoi - ale ludzi to kompletnie brak.

PS.
po dziadku przy studni nie ma śladu... brak stołu, trawa nie wydeptana... smuteczek... Sad
Odpowiedz
Na razie stresuje się podróżą. Ciągle coś się zmienia. Właśnie mi rumuński hotel anulował nocleg po drodze.
Odpowiedz
@Saszka999 A na Karadere są jacyś biwakowicze?
Mam nadzieję, że pan koło studni jednak się pojawi.
Odpowiedz
Rafał masz facebooka?
Odpowiedz
Na szczęście nie, pisz na priv (bulgaricusa)
Smile

jeżeli chodzi o karadere to znajomy pływał na jecie. ( ciagniety z PL) mówił że na karadere jest dużo, dużo aut ale dalej od Byalej.

Nam nie udało się tam pojechać i nie wiem czy pojedziemy....

Odpowiedz
Jarek,
Czy czasami już nie plażujecie ? Wiek chłopaków pasuje , ale tylko mlodszy rzucił się na fale Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości