Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revolut
Witam, nie mogę znaleźć: czy jest limit płatności kartą revolut? Chciałbym za nocleg zapłacić tą kartą. Dzięki za odpowiedź.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Jest limit wypłat z bankomatów jeżeli masz standardową "darmową" kartę 200 euro/miesiąc, potem chyba 2% prowizji. Co do płatności to są znaczne kwoty, teraz nie pomne, ale kilkanaście tysięcy euro, za nocleg to spoko powinieneś się zmieścić

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(03.07.2021 18:58:39)czajsonek napisał(a): Witam, nie mogę znaleźć: czy jest limit płatności kartą revolut? Chciałbym za nocleg zapłacić tą kartą. Dzięki za odpowiedź.

Na głównym ekranie aplikacji klikasz w zdjęcie/awatar i przewijasz do sekcji Profil/Limity
U mnie tam stoi (konto Standard)
- bankomaty 800zł, powyżej 2% ale nie mniej niż 5 zł
- wymiana walut - 5000 zł, powyżej 0,5% prowizji
- Transakcje kartą - bez limitu

Edit: głowy bym nie położył, ale te prowizje za przekroczenie są liczone od całej kwoty transakcji, nie od kwoty przekroczenia limitu.

PS @igi123 limit wymian 20.000 zł na koncie standard już od roku jest zmniejszony do 5.000 zł
Odpowiedz
Dzięki, najważniejsze że mogę płacić kartą za nocleg (na moim profilu jest napisane - bez limitu)

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Mam pytanie odnośnie karty, jest już w drodze (tak jest w aplikacji) do 10.07 powinna by u mnie. Czy przychodzi na czas? Czy różnie to bywa?
Odpowiedz
Generalnie przychodzi na czas. Teraz to nawet chyba z Polski (Kraków) wysilają.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Do mnie pierwsza nie przyszła a druga była później.
Odpowiedz
... przyszła przed czasem. Cieszę się bardzo mam pla aby płacić za hotel kartą.
Odpowiedz
(11.07.2021 17:37:29)czajsonek napisał(a): mam pla aby płacić za hotel kartą.

I jak?
Udało się?

Tapatalkiem klepane na telefonie
Odpowiedz
Ja też płaciłem za hotel kartą R. Ponad 1000 BGN, żadnych problemów.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości