20.05.2015 20:00:58
Ja już też po. Trasę wrzuciłem (też jako mierzey) 10 km 55:30
. Fajne jest w Endo, że tak jak pisała myszabe podaje również czas ostatniego km i można sobie potem każdy km przeanalizować minus brak wykresów (są w wersji płatnej), przekroju trasy i szybkości. Moje trasy mają to w wersji podstawowej. Zobaczymy. Pobiegam trochę z Endo i zadecyduję co dalej. Fajne są opcje w premium no, ale 30$ rocznie to sporo.
Jeśli macie Endomondo może wrzucajcie swoje nazwy użytkownika. Zawsze to może pozostałych zdopinguje
.
Biegało się dziś średnio deszczyk, który na początku był drobny, zmienił się w dosyć mocny opad, plus wiaterek. 12 stopni w plusie.
. Fajne jest w Endo, że tak jak pisała myszabe podaje również czas ostatniego km i można sobie potem każdy km przeanalizować minus brak wykresów (są w wersji płatnej), przekroju trasy i szybkości. Moje trasy mają to w wersji podstawowej. Zobaczymy. Pobiegam trochę z Endo i zadecyduję co dalej. Fajne są opcje w premium no, ale 30$ rocznie to sporo. Jeśli macie Endomondo może wrzucajcie swoje nazwy użytkownika. Zawsze to może pozostałych zdopinguje
.Biegało się dziś średnio deszczyk, który na początku był drobny, zmienił się w dosyć mocny opad, plus wiaterek. 12 stopni w plusie.