20.05.2015 23:20:16
Nie wiem, czy wątek na to odpowiedni. Modowie zareagują, jakby co.. bo tę historię napisało życie.
Ponieważ swego czasu przygotowywałam bardzo szczegółowe informacje dotyczące komunikacji w Sofii, wysłałam e-mail do oktaxi@oktaxi.net - adres ze strony tej korporacji z zapytaniem o cenę taxi. Bo wiedziałam, że warto cenę ustalić przed kursem - a ja ustalenia chciałam mieć na piśmie...
E-mail o treści:
Каква ще бъде цената за курса: Летище София Терминал 2 до Централна Автогара за 4 човека с багаж в 11-17 часа
wysłany został 11 kwietnia 2012 roku (Sent: Wednesday, April 11, 2012 3:08 PM)
a odpowiedź o treści:
Здравейте,
Цената на превоза от ТЕРМИНАЛ 2 до Централна Автогара ще струва около 16 - 17 лева.
----- Original Message ----- From: "....." <oktaxi@oktaxi.net>
To: "ЦДП" <callcenter@oktaxi.net>
Sent: Wednesday, April 11, 2012 2:16 PM
Subject: FW: цената за курса
dostałam 11 lutego 2015 roku
TO SIĘ NAZYWA PRĘDKOŚĆ PRZESYŁU
Ponieważ swego czasu przygotowywałam bardzo szczegółowe informacje dotyczące komunikacji w Sofii, wysłałam e-mail do oktaxi@oktaxi.net - adres ze strony tej korporacji z zapytaniem o cenę taxi. Bo wiedziałam, że warto cenę ustalić przed kursem - a ja ustalenia chciałam mieć na piśmie...
E-mail o treści:
Каква ще бъде цената за курса: Летище София Терминал 2 до Централна Автогара за 4 човека с багаж в 11-17 часа
wysłany został 11 kwietnia 2012 roku (Sent: Wednesday, April 11, 2012 3:08 PM)
a odpowiedź o treści:
Здравейте,
Цената на превоза от ТЕРМИНАЛ 2 до Централна Автогара ще струва около 16 - 17 лева.
----- Original Message ----- From: "....." <oktaxi@oktaxi.net>
To: "ЦДП" <callcenter@oktaxi.net>
Sent: Wednesday, April 11, 2012 2:16 PM
Subject: FW: цената за курса
dostałam 11 lutego 2015 roku
TO SIĘ NAZYWA PRĘDKOŚĆ PRZESYŁU