skoro Imć Kocur nie zaakceptował mojej na jego kuwecie obecności otworzyłem swoje gniazdo....
i do sztambucha szanownego profesora literatury ( choć nie zawsze o polskim podtekście ) zaproszony do dyskusji na neutralnym gruncie jako że miałem przez Rejmerów zablokowany dostęp do .com - odmówił i po prostu swoim tamtejszym kolejnym wątkiem skopał mnie jako leżącego ...
jednak po mojej stronie leży pierwszeństwo propozycji skasowania obydwu wątków - tylko trzeba dobre okulary założyć ...
a później pilnowania aby nie nastąpiły kolejne wychylenia ...
...
już sporo czasu istnieję w necie i znam zasady / reguły funkcjonujące ...
...
są regulaminy pisane i niepisane ...
...
ale nie staram się zasadniczo oglądać wstecz - przynajmniej do czasu, gdy ktoś / coś mnie nie przymusi...
wolę raczej kierować swoje kroki naprzód bo tam jest nasza przyszłość ...
...
i do sztambucha szanownego profesora literatury ( choć nie zawsze o polskim podtekście ) zaproszony do dyskusji na neutralnym gruncie jako że miałem przez Rejmerów zablokowany dostęp do .com - odmówił i po prostu swoim tamtejszym kolejnym wątkiem skopał mnie jako leżącego ...
jednak po mojej stronie leży pierwszeństwo propozycji skasowania obydwu wątków - tylko trzeba dobre okulary założyć ...
a później pilnowania aby nie nastąpiły kolejne wychylenia ...
...
już sporo czasu istnieję w necie i znam zasady / reguły funkcjonujące ...
...
są regulaminy pisane i niepisane ...
...
ale nie staram się zasadniczo oglądać wstecz - przynajmniej do czasu, gdy ktoś / coś mnie nie przymusi...
wolę raczej kierować swoje kroki naprzód bo tam jest nasza przyszłość ...
...
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....