13.11.2015 09:45:36
Właściwie to pojadę po konkretniej co do mojego sprzętu na zbyciu! Najpierw tu się spytam zanim go wsadzę na allezło.
Canon 5D Mark 1/pełna klatka/stan bdb + Obiektyw 40/2,8- Pancake/stan bdb j.n/ -na obiektywie nakręcony filtr B+W MRC.
Kupiony na początku 2014r .Z ekspertyzą otwarcia migawki na sumę 3723 !!!!!
Ja co najwyżej zrobiłem nim 2 tyś zdjęć /na pewno nie więcej-nigdy serją!/ To migawka ma mniej niż 6 tyś otwarć!!!!
Zestaw zawiera to co wyżej + pudełko z kablami, ekspertyzę migawki,dokumenty ze sklepu, dekielki,pasek, 2 karty 8 gigowe Kingstone+ czytnik .... Mogę dorzucić torebkę "Lowe pro" od Niego.
Mam też lub tyżż
Lampę błyskową w idealnym stanie,bez śladów użytkowania Canon EX 220.
Za wszystko 3200 pln.
ps.
/Ten fociak był ze mną na zlocie/
Canon 5D Mark 1/pełna klatka/stan bdb + Obiektyw 40/2,8- Pancake/stan bdb j.n/ -na obiektywie nakręcony filtr B+W MRC.
Kupiony na początku 2014r .Z ekspertyzą otwarcia migawki na sumę 3723 !!!!!
Ja co najwyżej zrobiłem nim 2 tyś zdjęć /na pewno nie więcej-nigdy serją!/ To migawka ma mniej niż 6 tyś otwarć!!!!
Zestaw zawiera to co wyżej + pudełko z kablami, ekspertyzę migawki,dokumenty ze sklepu, dekielki,pasek, 2 karty 8 gigowe Kingstone+ czytnik .... Mogę dorzucić torebkę "Lowe pro" od Niego.
Mam też lub tyżż
Lampę błyskową w idealnym stanie,bez śladów użytkowania Canon EX 220. Za wszystko 3200 pln.
ps.
/Ten fociak był ze mną na zlocie/
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))