13.11.2015 21:44:31
no to poszedłeś po bandzie! wina moderatorów? że poświęciliśmy swój czas i kasę? że Bulgaricus nie zniknął z powierzchni? pięknie zacząłeś od przepisów, tego nam tu brakuje, potem sam utknąłeś w tym temacie
co do com-u to ostatnie 3 lata dogorywał, szkoda jedynie tekstów które przepadły
mamy zamknąć HP?
jak napisał dżek- kto chce to pisze, nie raz nawoływałem do pisania relacji bo to jest jądro forum; powiem ci tak - liczyłem, że bulgaricusy z BG pokażą, opiszą nam miejsca, zwyczaje, ciekawych ludzi, życie codzienne a tu... dupa, jest was parę osób na forum, a najciekawsza informacja to jak ukisić warzywa ( swoją drogą dobre i tyle ), notabene smaczne są
ps: no to chyba tyle w temacie lustrzanek
co do com-u to ostatnie 3 lata dogorywał, szkoda jedynie tekstów które przepadły
mamy zamknąć HP?
jak napisał dżek- kto chce to pisze, nie raz nawoływałem do pisania relacji bo to jest jądro forum; powiem ci tak - liczyłem, że bulgaricusy z BG pokażą, opiszą nam miejsca, zwyczaje, ciekawych ludzi, życie codzienne a tu... dupa, jest was parę osób na forum, a najciekawsza informacja to jak ukisić warzywa ( swoją drogą dobre i tyle ), notabene smaczne są
ps: no to chyba tyle w temacie lustrzanek
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”