16.11.2015 22:38:40
Witam
wszystkich na nowym Bulgaricusie.
Achtopol to najbardziej urocze i "klimatyczne" miasteczko na Bułgarskim wybrzeżu. Byłem trzykrotnie i zawsze miło wspominam.
Tam można poczuć klimat Bułgarii, porozmawiać z miejscowymi przy automatach do kawy
. Nawet obozowisko cygańskie przy wylocie na Sinemorec nie przeszkadzało.
Pod względem kulinarnym najmilej wspominam Discoover - super kavarmy, oraz wspominane tu już Morskie Oko i Sv. Georji ale to było w 2007, 2008.
W 2012 bardzo smacznie było Tu, nie pamiętam jak się nazywała ta knajpka ale dobrze karmili.
Mam prośbę do forumowiczów, podajcie przykładowe ceny np. kavarma, caca, pizza no i kamienitza
. może w przyszłym roku znowu zawitam do Achtopolu.
Pozdrawiam
PS. O nowym Bulgaricusie dowiedziałem się z Albaniaforum.
wszystkich na nowym Bulgaricusie.
Achtopol to najbardziej urocze i "klimatyczne" miasteczko na Bułgarskim wybrzeżu. Byłem trzykrotnie i zawsze miło wspominam.
Tam można poczuć klimat Bułgarii, porozmawiać z miejscowymi przy automatach do kawy
. Nawet obozowisko cygańskie przy wylocie na Sinemorec nie przeszkadzało. Pod względem kulinarnym najmilej wspominam Discoover - super kavarmy, oraz wspominane tu już Morskie Oko i Sv. Georji ale to było w 2007, 2008.
W 2012 bardzo smacznie było Tu, nie pamiętam jak się nazywała ta knajpka ale dobrze karmili.
Mam prośbę do forumowiczów, podajcie przykładowe ceny np. kavarma, caca, pizza no i kamienitza
. może w przyszłym roku znowu zawitam do Achtopolu.Pozdrawiam
PS. O nowym Bulgaricusie dowiedziałem się z Albaniaforum.