25.11.2015 21:38:43
(25.11.2015 20:20:36)orlinezze napisał(a):(25.11.2015 20:03:45)kocur napisał(a): Autorze, takie wątki, jak Twój stanowią największą wartość tego forum. Honory!!!!Nooo tez możesz mnie czegosz nauczyc, dawaj gdzie to jest i w weekend tam jade , fotorelacja gwarantowana
PS. A byłeś może na Oślej Farmie w tej okolicy? Jeszcze raz gratulacje.
Orlinezze, mam na myśli wioskę Stoilovo. Liczy bodaj 50 mieszkańców - ludzi i ponad 300 mieszkańców - osłów. Są dwa domy w których wynajmowane są pokoje i sugerowane liczne ośle atrakcje, niektóre o nazwie donkey-safari.
Gwoli wyjaśnienia dla nowego członka forum: w poprzednim wcieleniu forum moją ambicją było pokazywanie przez szereg lat nieznanych a godnych poznania miejsc w Bułgarii: od Albotinu po doliny suchych rzek w Dobrudży i tajemnic moich ukochanych Rodopów. W roku 2013 z Rodopów właśnie miałem przenieść się w okolice Malko Tarnovo na dwutygodniową eksplorację tamtego regionu. I chałupę zarezerwowałem sobie właśnie w Stoilovie, na oślej farmie (ciągnie do swoich, najwyraźniej). Niestety, na wysokości Kyrdjali wędrówka zamieniła się w podróż po bułgarskich szpitalach, mogłem zapomnieć o wcześniejszych planach.
Dlatego też czytam twoją relację z jednej strony z zachwytem - bo na takich wątkach powinno się opierać forum - z drugiej ze ściśniętym sercem, bo widzę jak fantastyczna eksploracja mnie ominęła. Po trzykroć dzięki!!! Kocurowaty