15.01.2016 13:08:54
(15.01.2016 12:33:03)myszabe napisał(a): Ha ha ha mack Jedziemy do tego samego hoteluNo to niespodzianka myszabe, nie ma co. Ale sześć rodzin - to bym oszalał całkowicie więc może dobrze, że będziemy wcześniej? No śmieję się. 25 E od kursu. Wyjaśniałem to z Valentinem. Z plażą Karadere - pięknie, dobry człowiek no i jak czytałem dobrze gotuje i obficie podaje. Wszyscy zatem zadowoleni, opinie chyba wszystkie czytałem. Białą znam z sześciokrotnych odwiedzin. Przeciwieństwo Obzoru. Napiszę o komunikacji i innych sprawach po rozpoznaniu szczegółów. Różowy jest w Obzorze, wysoki i na wzgórzu. Na swojej wizytówce taksówkarskiej nazwał go Hotelem Panorama ale realnie nie miał odwagi i jest bez szyldu. Ale fajny. A Walmar zobacz na street view tylko zamiast 13 Zdravko Bombov ulitsa wpisz 5 Zdravko Bombov ulitsa. Jest jakaś zmyłka ale to się zdarza w mapach googla, szczególnie w BG. Tym niemniej kochamy wakacje nad Morzem Czarnym, czyż nie?
Zatem czekam na Twoje doświadczenia. Valentin rzeczywiście bardzo miły - my jedziemy w 6 rodzin, a więc dość dużą grupą w drugiej połowie sierpnia. Z tego co mówił to na Karadere wozi swoich turystów licząc jedynie symbolicznie za benzynę, a transfer z Sarafova jest w bardzo dobrej cenie, bo te 25 EURO to pewnie nie od osoby i w dwie strony... Valentin ma bardzo dobre opinie na booking.com. My rezerwowaliśmy bezpośrednio i cały czas kontaktujemy się z nim przez facebooka i skype.
Fajnie, że będzie ktoś, kto będzie przed nami. Liczę więc na Twoje szczere podpowiedzi
(15.01.2016 11:52:32)maciej.kanski napisał(a): Fajny Bułgar, wybudował nowy duży i ładny dom, róż wenecki niemal, widać go z połowy Obzoru.Czy piszesz o innym domu niż Walmar - czy właśnie budynek Walmar jest taki widoczny z Obzoru?
Mack