21.01.2016 17:22:27
(21.01.2016 16:07:09)biil napisał(a): Szukam przez google street view i nie mogę znaleźć tej miejscówki. Może ktoś pomoże.Ulitsa Rybarska, idąc do morza po lewej, na wysokości tuż przed amfiteatrem w parku, buda Bistro Horizont - skręcasz w lewo obok budy i chodniczkiem na terenie rekreacyjnym hotelu Horizont, przechodzisz dalej do szukanego hotelu Alkor. Albo ta sama ul. Rybarska, 15 m wcześniej, buda z nadmuchiwanymi kołami ratunkowymi i innymi zabawkami, jest brama metalowa a następnie Pancakes Mystic Pizza, Mystic Food. W lewo wchodzisz w bramę i z drugiej strony budynku tego samego hotelu Horizont idziesz niby jezdnią wzdłuż hotelu a dalej dojdziesz do Alkoru.
To nie ulica ani nawet zaułek, na mapach google'a nie istnieje, z satelity widać niewyraźnie opisane przejścia. Mam mapę na której to jest naniesione. Może uda mi się odnaleźć ten plan w internecie to zamieszczę. Przyda się każdemu zainteresowanemu Obzorem.
Obzorec Mack
Pod tym linkiem jest szczegółowszy plan Obzoru z narysowanym zaułkiem Морска звезда
http://www.bgmaps.com/map/obzor
Obzorec Mack
Peter, skorzystałeś z oferty Small Planet, zwróciła mi uwagę na ten donośny akt-fakt i linię a raczej firmę czarterową nieoceniona Myszabe. Zakupiłem loty także a ponieważ jakiś czas temu wymienialiśmy się wiadomościami na temat kwater i Lotosu przy Sredna Gora w Obzorze to teraz zapytam Ciebie o wrażenia na temat transakcji, opinii itp. Są różne, przeciwstawne a firma nie odpowiada na zadane pytania, ignorują nas całkowicie bracia Litwini. Jeśli będziesz w lipcu tradycyjnie w Obzorze, proponuję wspólne posiedzenie przy piwie w Białej lub Obzorze, dokąd z tęsknoty będę chciał przychodzić co parę dni z Białej.
Mack