28.01.2016 10:33:13
Oj, możesz zgubić prawdopodobnie. Czytałem w ubiegłym roku relację, z której wyraźnie wynikała konieczność jazdy samochodem przystosowanym do wertepów, korzeni, piasku. Ciuchcia - nie widziałem jej w Białej ale przypuszczam, że taka sama jak w Obzorze czy Nesebyrze i zapewne w wielu innych, chyba 4 Lv czyli jak myślę droga. W Białej niestety same stoki i spore odległości, trzeba dużo chodzić ale to dla dobrego samopoczucia. W Obzorze 4 sezony mieszkaliśmy przy parku i plaży a teraz taka spora zmiana. Ja się cieszę z tej odmiany. Pisałem już o tym, iż z wielką przyjemnością przyjeżdżaliśmy co kilka dni z Obzoru do Białej, wysiadka przy szosie i odwiedzaliśmy centrum, mechany i na plażę a wracając kierowaliśmy się na nadmorskie wzgórze osiągające niemal 100 metrów wysokości nad wodą. Poprzez łąki wzgórza do portu, nad przystanią dobra restauracja rybna. Po posiłku i dobrej Astice marsz dziką wąziutką plażą, momentami konieczność przytulenia się do skarpy, do skał. Do Obzoru trwa to 3 godziny spokojnym spacerowym kroczkiem. Biil, gratuluję wyboru i ciekaw jestem Twojej relacji.