12.02.2016 16:00:39
(12.02.2016 10:35:54)jerry.ie napisał(a):(11.02.2016 19:39:53)primma napisał(a): To zależy co wam pasuje, czy z dziećmi itp. My jezdzimy od lat do Plamena Palace, hotel tani ale 4 ****. Nam pasuje bo nie w samym centrum, lubimy sie ruszsc, wiec pasuje ze do baru z dobrym mojito jest 1.5km
Szczerze mówiąc hotel typu moloch mnie nie interesuje , jesteśmy parą 40+ale dosyć aktywną , szukam czegoś raczej kameralnego , są fajne gues house na pochivka.bg. tylko nie mogę dojść jak rezerwować , ogólnie wolał bym coś polecanego w ten sposób znalazłem już nie jeden fajny nocleg . Pozdrawiam
No pewnie, ja tez nigdy nie mieszkalam w "molochu" i nigdy w zyciu jeszcze nie korzystalam z "all inclusive"a podrozuje duzo.
Wszystko zalezy troche zalezy co sie chce.
Nam ten hotel pasuje z wielu wzgledow. przede wszystkim jezdzimy tam od lat i zaprzyjaznilismy sie z wlascicielka. Sami wybieramy pokoj. mam tam swoje rzeczy, ktore zostawiam co roku na przechowanie (typu buty czy ciuchy ktore tylk otam uzywam). No i my jezdzimy bez dzieci, wiec na urlopie nie chcemy basenu pod oknem z dzieciakow co krzycza od rana (tam jest pool ale jest tez mozliwosc meiszkanai z daleka od niego). Chcemy za to service (sprzatanie codziennie, uslugi typu pralnia i masaz itp). W sumie to jest ilka fajneijszych hoteli w Primorsko, ale wiecie jak to jest... przyzwyczjaenie