(05.01.2016 19:05:04)peter napisał(a): teraz to można spacerować!
Witam Wszystkich!
Jak tam plany wakacyjne? Ktoś już coś myśli? Ja wstępne zarezerwowałem w połowie lipca 2 apartamenty w pobliżu Sozopola i ciekawy jestem czy ktoś z Was tam był? Hotel nazywa się Sozopoli Style, a na booking.com nazywa się Apart Complex Sozopoli. Znajduje się przy plaży północnej. Jak coś wiecie na jego temat, będę wdzięczny!
W zeszłym roku byliśmy w apartamentach przy Via Pontika 85 Hotel nazywa się Apolon Complex, wszystko było cacy, ale na plaże tylko samochodem, a to trochę uciążliwe. Widoki z pokoju piękne, sam hotelik bardzo polecam, czysty basen, cena umiarkowana.
Widok z mojego tarasu
Na plażę jeździliśmy na południe, kilka minut samochodem
Zastanawiam się jak zagospodarowana jest plaża północna? Jedziemy z dzieciakami w różnym wieku, wiadomo jak to jest... Czy miejscówka przy tej plaży to dobry wybór na plażowanie z dzieciakami, czy szukać raczej czegoś innego. W hotelu jest basen, ale przecież nie dymam 1600 km żeby na basenie siedzieć...
Polecicie co można w okolicy zobaczyć, gdzie można pojechać w razie gorszej pogody? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie!