21.04.2016 12:14:52
(05.04.2016 16:02:43)tata napisał(a):(30.03.2016 15:08:16)mahony napisał(a): Jeśli byłeś już w Bułgarii, to możesz być trochę zawiedzony i rozczarowany. Biała nie jest jakąś miejscowością z bajki. Tam nic się kompletnie nie dzieje. Restauracje i sklepy na palcach policzysz. Strome zejście na plażę. Kiedyś wypoczywających było naprawdę mało ale w 2015 zrobiło się trochę tłoczno. Gruby piasek na plaży (chodzi się fatalnie) i głębokie zejście – 4 metry i kryje. Fale… to inny temat – jak wieje to do wody ciężko wejść. W 2014r była czerwona flaga przez tydzień i ratownicy pilnowali oj pilnowali. Do Keradare na nogach trochę daleko a samochodem nie dojedziesz. Tak, że nie nastawiaj się jakość specjalnie
Gdyby bazować na opisie Białej z internetu, to mamy dokładne zaprzeczenie powyższego, zwłaszcza kwestia piasku i wejścia do wody. Artykuł datowany na wrzesień 2015. Prawda leży pewnie gdzieś po środku
http://zlotabulgaria.com/pl/bulgaria-kur...byala.html
Nie ma jak porządna otoczka marketingowa, ja byłem w Białej 2 razy więc wiem co piszę, a ty się za niedługo osobiście przekonasz.