25.04.2016 11:00:55
Ja w Primorsku byłem tylko na "wypadzie" z Sozopola, więc pewnie nie jest to w 100% obiektywne, ale jednak wydaje mi się, że są bardzo porównywalne jeżeli chodzi o warunki jakie podajesz. W Sozopolu na pewno masz zabytkowe stare miasto, tyle że to nie Kraków czy Budapeszt, obejdziesz go w 1 popołudnie. Co do dyskotek to tak jak wolffer, nie za bardzo się wypowiem bo nie bywam. Na pewno jest tego mniej niż w Słonecznym Brzegu, ale to chyba akurat na plus skoro SB był za głośny.
Restauracji do wyboru do koloru w obu miejscowościach. Primorsko jest odrobinę tańsze niż Sozopol. A przynajmniej jak byliśmy w 2014 to tak było.
Tak już całkowicie subiektywne odczucie- to gdybym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma wybrałbym jednak Sozopol. Ale tym się za bardzo nie sugeruj, każdy ma inne oczekiwania co do wakacji.
Restauracji do wyboru do koloru w obu miejscowościach. Primorsko jest odrobinę tańsze niż Sozopol. A przynajmniej jak byliśmy w 2014 to tak było.
Tak już całkowicie subiektywne odczucie- to gdybym miał wybierać pomiędzy tymi dwoma wybrałbym jednak Sozopol. Ale tym się za bardzo nie sugeruj, każdy ma inne oczekiwania co do wakacji.