(26.07.2016 12:38:50)myszabe napisał(a): Z niecierpliwością oczekuję relacji - do mojego pobytu w Białej zostało 16 dni.
Mam nadzieję wyczytać tu jeszcze trochę wskazówek. A swoją drogą ciekawość mnie zżera co z tym j...m Small Planet.
My lecimy TUI charters - linia Enterair. Mam nadzieję, że bez niespodzianek
My byliśmy w Białej w 11 osób (jak już pisałem wątku dojazdowym) część ekipy samolotem część w 2 autach.
Bilety w SmallPlanet wykupione na "tam" i "powrót" już w lutym za 219 zł KAT-VAR , VAR-KAT bez bagażu rejestrowanego (bagaże jadą autem).
Później zaczęły się słynne problemy z lotami SmallPlanet...
Lot do Warny 11.07 jednak planowy... no może 15 min opóźnienia... ale nie czepiajmy się
Lot Warna - Katowice w okresie od lutego do 18 lipca dwukrotnie zmieniana godzina wylotu z 7.40 na 12.20 i z 12.20 na 16.05, na trzy dni przed powrotem do kraju mail z informacją że lot został odwołany...
Muszę być jednak sprawiedliwym bo linie SmallPlanet znalazły dla tych trzech osób lot zastępczy właśnie liniami EnterAir ale dopiero o 22.50 z Warny (23.35 w Katowicach) i tu obyło się bez żadnych komplikacji - na podstawie dowodów i paszportów dostali kartę pokładową i dziś w nocy spaliśmy już razem w domku...