15.10.2016 00:49:09
Zrobiłam na własne potrzeby takie prywatne rozeznanie i jeśli chodzi o względny spokój w SB, to najbardziej polecam lokalizację hoteli od budynku Burgas Beach do granicy z Nesseberem. Powyżej jest już naprawdę głośno, muzyka gra do późnych godzin nocnych, a młodzież nie rozstaje się z podstawowym naczyniem na drinki, czyli wiaderkiem w jakim u nas sprzedaje się filety ze śledzi solonych.
Bardzo rozumiem i podzielam oczekiwania Myszabe co do "rozwrzeszczanych". Obawiam się jednak, że nie sprawdzi się połączenie hotelu wyposażonego w duży basen z takimi założeniami. Im więcej atrakcji, zjeżdżalni itp., tym więcej rodzin z nie zawsze najgrzeczniejszymi
dziećmi i głośnych animacji. A im bliżej centrum tym bardziej prawdopodobna obecność niepełnoletnich poddanych Elżbiety II dogorywających cały dzień na basenowych leżakach po nocnych szaleństwach. Dodam, że dogorywających ze wszelkimi tego stanu konsekwencjami...
Byłam w hotelu z basenem o rozmiarze oczka wodnego, ale też z góry założyłam, że skoro do plaży mam 5 minut, to nie będę się kąpać przy hotelu. I ten trop się sprawdził, bo wieczorami panowały spokój i cisza. Wśród gości głównie Polacy i Rosjanie (bardzo kulturalni i spokojni młodzi ludzie), trochę Niemców. Mówię o Esperanto. W najbliżej okolicy godne polecenia się Imperial, Nobel, Zefir, Forum, Karolina. Albo Festa Panorama, bo choć administracyjnie to już Nesseber, to najbliżej z niego do plaży w SB.
Bardzo rozumiem i podzielam oczekiwania Myszabe co do "rozwrzeszczanych". Obawiam się jednak, że nie sprawdzi się połączenie hotelu wyposażonego w duży basen z takimi założeniami. Im więcej atrakcji, zjeżdżalni itp., tym więcej rodzin z nie zawsze najgrzeczniejszymi
dziećmi i głośnych animacji. A im bliżej centrum tym bardziej prawdopodobna obecność niepełnoletnich poddanych Elżbiety II dogorywających cały dzień na basenowych leżakach po nocnych szaleństwach. Dodam, że dogorywających ze wszelkimi tego stanu konsekwencjami...Byłam w hotelu z basenem o rozmiarze oczka wodnego, ale też z góry założyłam, że skoro do plaży mam 5 minut, to nie będę się kąpać przy hotelu. I ten trop się sprawdził, bo wieczorami panowały spokój i cisza. Wśród gości głównie Polacy i Rosjanie (bardzo kulturalni i spokojni młodzi ludzie), trochę Niemców. Mówię o Esperanto. W najbliżej okolicy godne polecenia się Imperial, Nobel, Zefir, Forum, Karolina. Albo Festa Panorama, bo choć administracyjnie to już Nesseber, to najbliżej z niego do plaży w SB.