24.11.2016 16:56:37
Słuchajcie, nie wiem czy jest sens kombinować. W tym roku wykupiłem pakiet danych 500mb za 40zł netto. Pojechałem na google maps online i dzięki niej rewelacyjnie dojechałem. Prowadziła inaczej jak navi offlineowe w innych 2 samochodach. Omijałem korki, zamknięte drogi, prowadziła nowo otwartym odcinkiem autostrady w okolicach Sybina (już dokładnie nie pamiętam gdzie dokładnie), polecam z czystym sumieniem! W tle działał Sygic, aby ostrzegać o ewentualnych fotoradarach (przydał się na Węgrzech). Na miejscu korzystałem na plaży z neta, oczywiście nie odpalałem YT, ale wiadomości, forum, poczta, takie tam. Po powrocie okazało się że zużyłem 266mb.
Prawdopodobnie w 2017 ze względu na zniesienie roamingu w UE pakiety danych będą jeszcze tańsze. Ja na pewno za rok pojadę na tej samej navi.
P.S.
Ciekawe czy inne navi doprowadzą na parking przy plaży Karadere, google maps tak
Prawdopodobnie w 2017 ze względu na zniesienie roamingu w UE pakiety danych będą jeszcze tańsze. Ja na pewno za rok pojadę na tej samej navi.
P.S.
Ciekawe czy inne navi doprowadzą na parking przy plaży Karadere, google maps tak