20.01.2017 00:19:00
Zadzwoń do swojego banku, bo wiem, że niektóre hotele nie przyjmują kart z kodem cvc. Dla nas to podstawa dla bezpieczeństwa transakcji - mi z powodu konieczności wprowadzania kodu CVC przy zapłacie kartą kredytową za hotel w Madrycie (zarezerwowany na booking.com) hotel odrzucał rezerwację. Podobno w niektórych bankach jest możliwość jednorazowego nieodpłatnego krótkotrwałego odblokowania konieczności użycia kodu CVC przy zapłacie. ING nie chciał tego zrobić bo to chyba nie jest wcale takie bezpieczne - zatem musiałam poszukać innego hotelu...
Ewentualnie napisz do właściciela jaki masz problem, może poda inną formę zapłaty, albo poda przyczynę takiego stanu rzeczy.
Na airbnb w całej Europie płacę normalnie z kodem bezpieczeństwa i polecam w 100% ten portal. Jeśli ktoś chce link polecający, który od razu przy pierwszej rezerwacji daje zniżkę i mi i nowicjuszowi, proszę o wiadomość na pv.
Ewentualnie napisz do właściciela jaki masz problem, może poda inną formę zapłaty, albo poda przyczynę takiego stanu rzeczy.
Na airbnb w całej Europie płacę normalnie z kodem bezpieczeństwa i polecam w 100% ten portal. Jeśli ktoś chce link polecający, który od razu przy pierwszej rezerwacji daje zniżkę i mi i nowicjuszowi, proszę o wiadomość na pv.