17.04.2017 00:48:34
Wykonałem jedyny rozsądny w ruch w takiej sytuacji i DIT Evrika odwołałem, w miejsce tego pozostał ten Iberostar, a dodatkowo na kilka wcześniejszych dni zarezerwowałem Sol Luna Bay Resort w Obzorze (chciałem zarezerwować cieszący się trochę lepszymi opiniami hotel Miramar, niestety nie było miejsc w dogodnym dla mnie terminie). Czyli zostaje Obzor i Słoneczny Brzeg.
Orientuje się ktoś jak wygląda ukształtowanie dna morskiego w tych miejscowościach, innymi słowy jak bezpieczne są to plaże dla rodzin z dziećmi niespecjalnie umiejącymi pływać? Gdzieś wyczytałem, że np. w Albenie dno opada bardzo wolno, natomiast w Złotych Piaskach wręcz przeciwnie, o 2 w/w miejscowościach tego typu informacji nie wyszukałem.
Orientuje się ktoś jak wygląda ukształtowanie dna morskiego w tych miejscowościach, innymi słowy jak bezpieczne są to plaże dla rodzin z dziećmi niespecjalnie umiejącymi pływać? Gdzieś wyczytałem, że np. w Albenie dno opada bardzo wolno, natomiast w Złotych Piaskach wręcz przeciwnie, o 2 w/w miejscowościach tego typu informacji nie wyszukałem.