Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DIT Evrika Beach Club Hotel vs. Iberostar Sunny Beach Resort
Według mnie w Obzorze jedną z najlepszych miejscówek jest Obzor Beach Resort, zarówno jeżeli chodzi o pokoje, widok z okna, plażę, baseny, infrastrukturę plażową, umiejscowienie. Pewnie już dawno tam miejsc nie ma i nie wiem jak się ma cenowo do Sol Luna Beach, ale gdybym był zainteresowany Obzorem to wybrałbym właśnie ten Apartamentowiec. Moja szefowa tam była w 2016 i była mega zadowolona. W 2015 była we Wlasie w jakimś wielkim Hotelu All Incl i mówiła że nie ma porównania in plus dla Obzoru.
Zresztą wczasy w BG z all to według mnie największy błąd, jaki można zrobić jadąc tam na wakacje.
Fajny jest też Hotel Aurora po drugiej stronie miasta, przy samej plaży, co prawda nie ma basenu, ale po co komu basen jak się mieszka praktycznie na plaży. No chyba że ktoś jedzie z dzieciakami, które muszą mieć basen, to wtedy zdecydowanie Obzor Beach Resort. Tyle że z Aurory do miasta to krótki spacerek, a z OBR to już spora wyprawa...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: DIT Evrika Beach Club Hotel vs. Iberostar Sunny Beach Resort - przez tata - 18.04.2017 15:53:36
Mały domek - przez gist - 30.05.2017 19:23:50