(25.04.2017 23:58:01)CarlosPL napisał(a): https://www.olx.pl/oferta/wczasy-wypoczy...lPnsm.html
Ktoś odważny...?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(26.04.2017 20:50:41)CarlosPL napisał(a): Jak chcesz tanio to pozostaje jeszcze Albania i Czarnogóra ewentualnie Macedonia ale ostatnie bez dostępu do morza...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jezioro Ochrydzie jest tak zajjjjjj...... ,że tam o morzu nawet nie tęskno! Samo jezioro jest na wysocie ponad 600 m.n.p.m. Czyli nie ma spiekoty! Woda przejrzysta i ma dwie temperatury bo przepływa przez NIego rzeka Czarny Drin. Są łódeczko taksówki ,smaczne żarło,widoczki w pyte ,piwo w cyke a i jeszcze straszno zajjjjj wino "Tuga za Jug" . Byłem w Make 2 razy! Polecam !!@! Jezioro nie jest małe i woda w nim faluje konkretnie ,są pomosty które umożliwiają skakanie na baśkę przez co można bawić się berka! Pełno wokół zabytków i wiosek takich jak by czas się zatrzymał 200 lat temu-a naród tam żyje jak za króla ćwieczka! Make jest very spoko! OLać morze!

Na koniec to ja pochwalę się tzn na koniec mojego tematu o Botevie ile mi cała zabawa wyszła na 2 osoby to śmiechem brechniecie)))))))))) Ale to jak zakończę temat Botev ))))))
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))