16.06.2017 19:40:22
Golibroda skoro bedziesz mieszkal w okolicy nr 107 to z cyganami bedziesz mial raczej spokoj :-) oni wystepuja glownie w okolicy skrzyzowania/hotelu/sklepu/placu zabaw tego ktrory wyswietla sie w linku ktory podales :-) przesiaduja glownie na placu zabaw, wiesz 2-3 matki i stado rozwrzeszczanych dzieciakow, gdzies dalej kilku upasionych "tatusiow"...szkody zadnej raczej nie robia...przyjamniej moje dzieciaki sie tam tez bawily i byla pelna symbioza, z tym ze nie wiec czy np. wieczorami nie bylo glosno...ale to temat raczej okolicy placu zabaw niz numeru 107 :-)
jak szukasz plazy to jadac od nr 107 w kierunku centrum tuz przez wspomnianym placem zabaw bedziesz mial zjazd w dol z tablica "dom prokuratora" - z tym ze tablica widoczna chyba tylko od strony centrum...zjedz tam do konca taka kreta droga i dojedziesz tez do ladnej plazy z hotelem, restauracja , a troszke dalej knajpa...to bardzo dobra alternatywa dla plazy w centrum...a na karadere tez jedz, albo spacerkiem sie przejdzcie bo warto!! ja na kara dere bede od 30.06 to postaram sie zdac relacje jak z dojazdem :-)
jak szukasz plazy to jadac od nr 107 w kierunku centrum tuz przez wspomnianym placem zabaw bedziesz mial zjazd w dol z tablica "dom prokuratora" - z tym ze tablica widoczna chyba tylko od strony centrum...zjedz tam do konca taka kreta droga i dojedziesz tez do ladnej plazy z hotelem, restauracja , a troszke dalej knajpa...to bardzo dobra alternatywa dla plazy w centrum...a na karadere tez jedz, albo spacerkiem sie przejdzcie bo warto!! ja na kara dere bede od 30.06 to postaram sie zdac relacje jak z dojazdem :-)