Witaj! Bardzo dziekuje za ta uwage! WIem, ze jest slabo z tym dzwiekiem...
Wiesz, nagrywam telefonem, czesc dogrywam w domu, montuje na bezplatnym imovie, jak gadam do mikrofonika to slychac lepiej ale kabel jest krotki i wtedy bez niego lece... Ogolnie potem sa wlasnie takie efekty! Ale obiecuje cos podzialac w temacie bo i mnie to irytuje mocno! Ale wielkie dzieki za mile slowa! Mam nadzieje z czasem nabrac doswiadczenia! Serdeczne pozdrowionka!
Co do maszyny do szycia!
Dzieki!
Jestem zakochany w tych maszynach! W Polsce w salonie fryzjerskim mialem 4 takie! Wiec jak otworzylem salon w Bulgarii nie moglo zabraknac Singerka! I na wsi pod Loweczem znalazlem calkiem dobrze utrzymana! Za 50 lewa poszla!
Serdecznie Cie pozdrawiam!
Wiesz, nagrywam telefonem, czesc dogrywam w domu, montuje na bezplatnym imovie, jak gadam do mikrofonika to slychac lepiej ale kabel jest krotki i wtedy bez niego lece... Ogolnie potem sa wlasnie takie efekty! Ale obiecuje cos podzialac w temacie bo i mnie to irytuje mocno! Ale wielkie dzieki za mile slowa! Mam nadzieje z czasem nabrac doswiadczenia! Serdeczne pozdrowionka!Co do maszyny do szycia!
Dzieki!
Jestem zakochany w tych maszynach! W Polsce w salonie fryzjerskim mialem 4 takie! Wiec jak otworzylem salon w Bulgarii nie moglo zabraknac Singerka! I na wsi pod Loweczem znalazlem calkiem dobrze utrzymana! Za 50 lewa poszla!

Serdecznie Cie pozdrawiam!