Z tego co rozumiem chodzi tu o koszt urlopu. Przedtem dokładnie tego nie liczyłem, lecz na 2015 - 15 dni (28.06.13.07.) w Elenite, podróż jak zwykle przez Rumunię i powrót, może po raz pierwszy przez Serbię, wygląda to tak, że Malutka, Ja no i matka i żona w jednym, czyli 2+1 będziemy szaleć następująco:
- studio 4 osobowe - 2185 zł
- podróż z okolic W-wy + pobyt ok. 4tys. km, ON - 1300 zł
- wszystkie winietki - 200 zł
- 2 noclegi po drodze, zwykle wychodziło ok. 240 zł
na razie wychodzi 3925 zł,
do tego może jakieś ubezpieczenie dodatkowo poza ekuz (oj niestety przypomniało mi się, że i parkowanie)
reszta, to będą koszty wyżywienia, którego w sumie nie liczę bo i tak w Polsce muszę cokolwiek także pożreć, więc na to samo wychodzi, no i jeszcze atrakcje dla Malutkiej
ciekaw jestem ile to wyjdzie, mniej więcej oszacowałem, ale post pewnie uzupełnię po powrocie.
Tak jak wspomina Wawo, biorę zawsze euro, a stacje paliw i supermarkety ogarniam kartą
pozdr
- studio 4 osobowe - 2185 zł
- podróż z okolic W-wy + pobyt ok. 4tys. km, ON - 1300 zł
- wszystkie winietki - 200 zł
- 2 noclegi po drodze, zwykle wychodziło ok. 240 zł
na razie wychodzi 3925 zł,
do tego może jakieś ubezpieczenie dodatkowo poza ekuz (oj niestety przypomniało mi się, że i parkowanie)
reszta, to będą koszty wyżywienia, którego w sumie nie liczę bo i tak w Polsce muszę cokolwiek także pożreć, więc na to samo wychodzi, no i jeszcze atrakcje dla Malutkiej
ciekaw jestem ile to wyjdzie, mniej więcej oszacowałem, ale post pewnie uzupełnię po powrocie.
Tak jak wspomina Wawo, biorę zawsze euro, a stacje paliw i supermarkety ogarniam kartą
pozdr