19.02.2019 22:46:42
Dziekuję za informacje! Córka (8lat) bardzo lubi wodę i chciała hotel z basenem
, choć my do tej pory wybieraliśmy bardziej kameralne miejsca.
Zarezerwowalam 3 osobowy apartament przez booking ( 42 m2, łóżko + sofa), tylko nie wiem, czy one wychodzą na basen? W rezerwacji nic o tym nie ma, pisałam do hotelu, ale mam wrazenie, ze tylko automat odpowiada, nie wiem jak zaklepać widok na basen?
Co do odległosci - my jedziemy swoim autem, chcemy pojeździć po okolicznych plażach, mozliwe, że nie skorzystamy z tej w Obzorze.
Co do mediów zależy nam na wi-fi, bo tv z zasady nie oglądamy na urlopie. No i kuchenka sie przyda, bo córka bardzo wybredna jedzeniowo.
Jedziemy na 2 tygodnie od początku lipca, mam nadzieje, że nie będzie jeszcze tak tłoczno? Bułgaria pierwszy raz, ostatnie 3 lata była Albania ( Himare) i trochę sie obawiam, jak to będzie.
, choć my do tej pory wybieraliśmy bardziej kameralne miejsca.Zarezerwowalam 3 osobowy apartament przez booking ( 42 m2, łóżko + sofa), tylko nie wiem, czy one wychodzą na basen? W rezerwacji nic o tym nie ma, pisałam do hotelu, ale mam wrazenie, ze tylko automat odpowiada, nie wiem jak zaklepać widok na basen?
Co do odległosci - my jedziemy swoim autem, chcemy pojeździć po okolicznych plażach, mozliwe, że nie skorzystamy z tej w Obzorze.
Co do mediów zależy nam na wi-fi, bo tv z zasady nie oglądamy na urlopie. No i kuchenka sie przyda, bo córka bardzo wybredna jedzeniowo.
Jedziemy na 2 tygodnie od początku lipca, mam nadzieje, że nie będzie jeszcze tak tłoczno? Bułgaria pierwszy raz, ostatnie 3 lata była Albania ( Himare) i trochę sie obawiam, jak to będzie.