22.07.2019 10:02:48
igi123, revolut mam od pewnego czasu i działam na nim, myślę, że udanie, a poza tym posługiwanie się nim mi akurat pasuje
.
Pytanie dotyczyło księgowania na kontach bankowych innych kart niż revolut - do czego się już częściowo odniesiono (dalej nie wiem czy Arek sprawdzał po powrocie na kwaterę, czy też np po tygodniu
czyli po zaksięgowaniu)
Co by nie było banki zmieniają podejście, ale właśnie dzięki wejściu na rynek revolut
przez co różnice są faktycznie minimalne i przy wyjazdach wakacyjnych już niezauważalne.
Co do kont, to na revolucie są mimo, że karta praktycznie prepaidowa, co mi na wakacjach odpowiada
.Pytanie dotyczyło księgowania na kontach bankowych innych kart niż revolut - do czego się już częściowo odniesiono (dalej nie wiem czy Arek sprawdzał po powrocie na kwaterę, czy też np po tygodniu
czyli po zaksięgowaniu)Co by nie było banki zmieniają podejście, ale właśnie dzięki wejściu na rynek revolut
przez co różnice są faktycznie minimalne i przy wyjazdach wakacyjnych już niezauważalne.
Co do kont, to na revolucie są mimo, że karta praktycznie prepaidowa, co mi na wakacjach odpowiada