02.09.2019 13:45:06
Słuchajcie....tak czytam wsio i czytam i juz sama nie wiem co robic.Mam wielka ochote zabrac rodzinke do Bulgarii.Z racji ze to pierwszy raz chce tak zeby im sie podobalo i zebysmy mogli tu z checia wracac.Ale juz nie wiem co wybrac.Mam okropny metlik w glowie.Myslalam o Primorsku, ale patrze tez na Obzor i Nessebar i nie wiem co najpierw.Chcialabym cos co ma fajna plaze(zeby bylo wiecej piasku niz petow
) , tez taka co mozna na dziko sobie posiedziec, zeby bylo gdzie polazic , pospacerowac bo ja to caly dzien na plazy nie wyleze, zreszta moj siedmiolatek i maz tez nie.Zeby tez nie bylo ze jest dyskoteka na dyskotece i wieczne lup lup zewszad i wszedzie.Patrzylam jeszcze na Sinemorec ale to chyba zbytnie odludzie....
Co by bylo najlepsiejsze na pierwszy raz? Radzcie bulgarscy GURU
Bede wdzieczna za sugestie....
) , tez taka co mozna na dziko sobie posiedziec, zeby bylo gdzie polazic , pospacerowac bo ja to caly dzien na plazy nie wyleze, zreszta moj siedmiolatek i maz tez nie.Zeby tez nie bylo ze jest dyskoteka na dyskotece i wieczne lup lup zewszad i wszedzie.Patrzylam jeszcze na Sinemorec ale to chyba zbytnie odludzie....Co by bylo najlepsiejsze na pierwszy raz? Radzcie bulgarscy GURU

Bede wdzieczna za sugestie....