Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aparthotel Prestige City II - ostrzeżenie
(16.01.2020 14:16:13)gawronik napisał(a): @gregorex, i jaki był koniec tej historii?

A czy to nie jest tak, że ten obiekt "Beach Apartments Primorsko" to inny budynek w tej samej lokalizacji. Chodzi o to, czy to nie jest przypadkiem ten w czerwonej obwódce, natomiast "Aparthotel Hotel Prestige City II" to ten kompleks w zielonej? Bo z tego, co widać na zdjęciach z booking, to między tymi budynkami jest płot, więc może to oddzielne hotele? Co więcej, na zdjęciach tego z czerwonym dachem jest "szyld" z nazwą "Aparthotel Hotel Prestige City II".

Ja na ten sezon zamówiłem (jeszcze w grudniu) właśnie w "Aparthotel Hotel Prestige City II" i po tym, co napisałeś zastanawiam się, czy nie wrócić do sprawdzonej w poprzednich latach lokalizacji... Szczególnie, że wtedy ceny były faktycznie niższe, niż są nawet teraz w styczniu.

Tak, czy inaczej napisałem do nich o więcej szczegółów dot. zarezerwowanego dla mnie apartamentu i o jego zdjęcia. Jeszcze tego samego dnia odpowiedział manager hotelowy, że jeszcze nie mają przypisanych pokoi do rezerwacji i że w takim razie - jeżeli mam jakieś oczekiwania co do lokalizacji, widoku itd. - to postarają się dopasować pokój do tego, co im napiszę. Mam jeszcze trochę czasu - zobaczymy jak to się rozwinie...

Pozdrawiam,
Maciej.

Tak "Aparthotel Hotel Prestige City II" to ten w zielonej obwódce. Skusiły mnie fajne duże apartamenty dla dużej rodziny.
Jak się sprawa skończyła? Otóż po odmowie Prestige City II booking zaproponował inną lokalizację bodajże "Pearl Sunshine Apartments" która mi nie odpowiadała więc podziękowałem. Booking zwróciło cały zadatek wpłacony wcześniej do Prestige City II dodatkowo prosząc o jakieś inne rachunki związane z dojazdem do Prestige City II. I tyle. Ja miałem gdzie wczasować a zwrot przydał się na wycieczkę dwudniową do Stambułu. Z tego co pamiętam to kontakt z managerem hotelowy nie był problemowy i odpowiadali na wszelkie pytania niemal od razu - nie miałem żadnych zastrzeżeń do samego dnia poprzedzającego przyjazd bo zapytali nawet SMSem o przewidywaną godzinę przyjazdu do hotelu. Może będziesz miał szczęście i nic się nie wydarzy, może akurat ja trafiłem na taką sytuację. Ponieważ cały czas kusi mnie Primorsko rozglądam się i tym razem chyba zaryzykuję ten obok Prestige City II - Golden Dunes.

Aha - rezerwujesz bezpośrednio z ich strony czy przez booking? Bo na bookingu były właśnie konkretne pokoje i chyba była dwa podmioty które w tym ośrodku rezerwowały - może jacyś pośrednicy - ci moi widnieją na bookingu jako "Beach Apartments Primorsko"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Aparthotel Prestige City II - ostrzeżenie - przez gregorex - 22.01.2020 15:42:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości