(14.07.2015 07:45:48)bazarel napisał(a): peter - sam mam dwójkę dzieciaków i odkąd dowiedziałem się, że Leon Eisenberg (twórca ADHD) na kilka miesięcy przed śmiercią przyznał, że to całe ADHD wymyślił (pewnie chodziło o leki), sam nie mam racjonalnego wytłumaczenia dziwnych zachowań swoich dzieci - zwłaszcza w podróżyStąd pomysł, że jednak startuję na noc.
Wracając do tematu.
Bulgaricus - dzięki, że pofatygowałeś się dzwoniąc do AXA. Twoja odpowiedz w zasadzie wyczerpuje kwestię ubezpieczenia, w tym przypadku AXA.
I nie wkurzajcie się na takie osobniki jak ja, którzy w danym momencie, z braku czasu a nie lenistwa, po prostu info z forum traktują jako nadrzędne i jedyne.
Nie do końca planowałem w tym roku wyjazd do Bułgarii. Bałem się tak dalekiej podróży z dzieciakami, ale na szczęście zgadałem się z innymi rodzicami, którzy tez się bali i tak poszło![]()
A tych przygotowań okazało się, że trochę jest..
Bułgarię znam z czasów kawalerki. Mieliśmy po 1000zł, jeden plecak i stare auto. Teraz to trochę bardziej skomplikowane
Nikt się nie wkurza - ja miałem czas i darmowe minuty więc zadzwoniłem i napisałem na forum. A z małymi dziećmi nie ma się co bać, ja z córką 7 miesięczną jechałem do Chorwacji i Włoch a w tym roku na objazd Rumunii i Bułgarii się szykujemy. Rok temu daliśmy radę to i teraz się uda. A nasza córka ta to dopiero ma ADHD i ACDC i nie wiem co jeszcze
w mamę się wdała czy co. 
(14.07.2015 09:57:43)bzyq_74 napisał(a):(14.07.2015 09:26:06)dżek napisał(a): Ale na szczęście w Polsce mamy NFZ!
.. jako najkrótsza droga do prosektorium
Nie wiem ale mam wrażenie że i Dżek i Bzyq macie rację.