(25.04.2020 22:38:40)daro napisał(a): to wszystko o nieszkodliwości to domorosłe teorie, przypominam że w przypadku poprzednich virusów nie było takiej paniki ze strony rządów, czy do niektórych nie dociera co dzieje się we włoszech, hiszpanii czy usa, czy to tylko fake news, ja osobiście oceniam że moja domowa ubikacja jest zdecydowanie lepiej utrzymana niż ta w przydrożnej stacji paliw na bałkanach i zostaję w Polsce, dam zarobić swojakom
Gdzieś pisałem o nieszkodliwości? Bo nie widzę? Proszę przeczytać jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem. Czy napisałem, że jadę? Nie. Napisałem, że decyzję podejmę w czerwcu. Która z moich teorii jest domorosła? Ta o Evencie 201? Posłuchaj, zrozum. To nie teoria tylko fakt. O Szwecji? Fakty i dane statystyczne do odszukania w sieci. O AH1N1 to samo. Mam obawy, ale nie zamierzam dać się zwariować telewizjom, mediom itd. Stosuję i będę się stosował do zaleceń sanitarnych, ale mam coś takiego jak mózg, a w związku z tym możliwość wyciągania własnych ( nie medialnych) wniosków, oraz przeprowadzania analizy faktów które są dostępne. Tyle w dyskusji z Panem. I jeszcze jedno na koniec. Polecam poczytać co to ten Covid. To tak w skrócie i najprościej wirusowe zapalenie płuc. W reakcji z tymi słynnymi chorobami współistniejącymi powoduje przyspieszenie wyniszczenia organizmu. Najprościej wyjaśnił to profesor Krzysztof Simon. Poszukaj, poczytaj, zrozum.