01.07.2020 23:39:27
Cześć
widzę, że od niemal roku nikt tu nie zaglądał.
Nie wiem, co mnie podkusiło, ale zarezerwowałam na te wakacje Sv.Wlas ( w sumie miała być Albania, ale jakoś lekki strach w obecnych okolicznościach na taką wyprawę).
Więc tak, planowany pobyt 12-23.08 ( tym razem i w ogóle po raz pierwszy samolotem) w prywatnym apartamencie na terenie Grand Resort. Miejscówka sama w sobie wydaje się bardzo OK, ale wydaje się być odległa od piekarni ( gdzie ja kupię bułki na śniadanie?), marketu czy knajpek, gdzie nie zedrą a i my się najemy. Czy warto szukać czegoś bliżej starej części miasteczka? W tym roku chyba gwar i hałas nie grożą
Może ktoś poleci miejscówkę, dla 6 osób ( ale 2 osobne apartamenty).
SB czy ZP odpadają z urzędu
widzę, że od niemal roku nikt tu nie zaglądał. Nie wiem, co mnie podkusiło, ale zarezerwowałam na te wakacje Sv.Wlas ( w sumie miała być Albania, ale jakoś lekki strach w obecnych okolicznościach na taką wyprawę).
Więc tak, planowany pobyt 12-23.08 ( tym razem i w ogóle po raz pierwszy samolotem) w prywatnym apartamencie na terenie Grand Resort. Miejscówka sama w sobie wydaje się bardzo OK, ale wydaje się być odległa od piekarni ( gdzie ja kupię bułki na śniadanie?), marketu czy knajpek, gdzie nie zedrą a i my się najemy. Czy warto szukać czegoś bliżej starej części miasteczka? W tym roku chyba gwar i hałas nie grożą

Może ktoś poleci miejscówkę, dla 6 osób ( ale 2 osobne apartamenty).
SB czy ZP odpadają z urzędu