14.07.2020 16:15:54
No to chyba się coś wyjaśniło:
Po kliknięciu ikonki karty pojawiał mi się ten ekran
[attachment=446]
Klikając na link na dole wskakiwałem tutaj, czyli podaj numer karty
[attachment=447]
Próbując z pierwszego obrazka górny link, czyli Karta debetowa dochodziłem do ekranu gdzie były opcje dostawy. Wybierałem tą darmową u góry i naciskając dolny niebieski baner przerzucało mnie do wyboru taryf płatnych bez możliwości rezygnacji z nich - ślepa uliczka...
Przed chwilą na ekranie wcześniejszym, czyli trzy opcje dostawy (bezpłatna, szybka za 21zł, standard za chyba 7zł) kliknąłem tą szybką i przerzuciło mnie już normalnym trybem w inną ścieżkę do zamówienia normalnej karty... Wcześniej nawet się nad tymi opcjami nie zastanawiałem
a tu była tajemnica: chcesz nową kartę zapłać za dostawę.
Myślę że można zamknąć ten wątek i na pewno zrobię sobie zdjęcie nowej karty jak dotrze
Dziękuję za zaangażowanie zaangażowanym.
Po kliknięciu ikonki karty pojawiał mi się ten ekran
[attachment=446]
Klikając na link na dole wskakiwałem tutaj, czyli podaj numer karty
[attachment=447]
Próbując z pierwszego obrazka górny link, czyli Karta debetowa dochodziłem do ekranu gdzie były opcje dostawy. Wybierałem tą darmową u góry i naciskając dolny niebieski baner przerzucało mnie do wyboru taryf płatnych bez możliwości rezygnacji z nich - ślepa uliczka...
Przed chwilą na ekranie wcześniejszym, czyli trzy opcje dostawy (bezpłatna, szybka za 21zł, standard za chyba 7zł) kliknąłem tą szybką i przerzuciło mnie już normalnym trybem w inną ścieżkę do zamówienia normalnej karty... Wcześniej nawet się nad tymi opcjami nie zastanawiałem
a tu była tajemnica: chcesz nową kartę zapłać za dostawę.Myślę że można zamknąć ten wątek i na pewno zrobię sobie zdjęcie nowej karty jak dotrze
Dziękuję za zaangażowanie zaangażowanym.