Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blagoevgrad / Благоевград
Najmądrzejsza kobieta na świecie pochodzi z Blagoevgradu
IQ Danieli Simidchieva jest wyższe niż IQ Einsteina czy Billa Gatesa.

IQ Danieli Simidchieva jest wyższe niż IQ Einsteina czy Billa Gatesa. Ma 192 na 200 możliwych punktów z testu MENSA. Nikt jeszcze nie poprawił jej wyniku.

Daniela Simidchieva obecnie pracuje w Bułgarskiej Izbie Handlowej. Przez krótki okres była również dyrektorem MENSA. Podeszła do testu IQ w 2003 roku, w trudnym dla niej okresie, aby udowodnić, że może. - Czułem się bardzo źle, właśnie opuściłem Blagoevgrad i wydało mi się to dość przygnębiające. Niska pensja, w mieszkaniu, z trójką dzieci, wspomina teraz Daniela.

Do tej pory nikomu na świecie nie udało się przekroczyć wyniku 192 na 200 możliwych punktów. Mówi, że nie była jedną z najbardziej pracowitych uczniów, a wysoka inteligencja jest dziedziczona genetycznie.

0301_IQ-Daniela Daniela Simidchieva: IQ rodzi się i wraz z nim umierasz, możesz je zmienić w ciągu 4-5 punktów w ciągu swojego życia, ale inteligencja emocjonalna to coś, co całkowicie zależy od nas, zdolność do realizowania się w społeczeństwie, bycia adekwatnym w relacje z ludźmi, aby być lepszym.
Definicję „najmądrzejszej kobiety na świecie” traktuje jako pochlebstwo. Przynosi jej to zarówno przyjemne uczucie, jak i dużo negatywności ze strony różnych osób. - Nie pomogło mi to zbytnio w życiu, ale nie przeszkadzało mnie, jeśli będę. Będę szczęśliwy, bo to dla mnie największe bogactwo - mówi Daniela. o inteligentno-logicznym myśleniu. " najmądrzejsza kobieta na świecie podnosi zasłonę sukcesu. ”chce mieć troje wnuków, w przeciwnym razie ma nadzieję, że edukacja w Bułgarii odzyska wysoki poziom i światowe uznanie.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Blagoevgrad / Благоевград - przez bateniki - 17.05.2015 02:03:12
RE: BLAGOEVGRAD/БЛАГОЕВГРАД - przez peter - 17.05.2015 18:28:21
RE: BLAGOEVGRAD/БЛАГОЕВГРАД - przez teresa - 17.05.2015 18:46:09
RE: BLAGOEVGRAD/БЛАГОЕВГРАД - przez myszabe - 17.05.2015 21:08:45
RE: BLAGOEVGRAD/БЛАГОЕВГРАД - przez arka - 26.05.2015 23:03:53
RE: Blagoevgrad / Благоевград - przez bateniki - 12.03.2021 10:43:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości