(06.07.2022 15:06:01)gawronik napisał(a):(06.07.2022 08:09:25)marecki napisał(a): Ten Parkhotel Continental sobie odpuść...hotel składa się z 2 budynków... jeden starszy 3 piętrowy (PRL - jakby z pozakłądowych baz noclegowych), drugi nowszy chyba z 5 pięter bliżej basenu.
Byłem w nim ze 4 lata temu we wrześniu bo dałem się skusić na ofertę za 1100 zł za 7 dni ze śniadaniami. Śniadania beznadziejne, ale obok hotelu spoko restauracja była gdzie super jedzonko.
Hotel faktycznie jest oddalony od hucznych zabaw, i jako sam nocleg jest spoko (by tylko przekimać do następnego dnia). Przy hotelu i basenie jest pełno drzew figowych - we wrześniu było tego mnóstwo i można było jeść prosto z drzewa.
THX za infoNie zachęcasz
Ja "wstępną" rezerwację zrobiłem w tej wyższej części przy basenie. Nie jestem tego wyboru pewien, ale póki co zostawię jako "wyjście awaryjne"
Ta restauracja to tu: Червено И Бяло – Mapy Google
Pozdrawiam,
Maciej
Ten wyższy budynek jest zdecydowanie lepszy niż ten pozakładowy, choć mi osobiście nie przeszkadzał bo wystarczy mi łóżko i żeby było w miarę czysto, to jednak znam wielu ludzi dla których taka miejscówka nie nadaje się na miano 3 gwiazdek...prawdopodobnie nawet na 2 gwiazdki. Ja mam same miłe wspomnienia z wyjazdów do Bułgarii i nigdy nie jestem wymagający. Osobiście śniadań nie jadam, ale moje dziewczyny nie były zachwycone.
Restauracja w której jadaliśmy jest tutaj:
https://www.google.com/maps/@42.682907,2...8192?hl=pl
Do tej pory wpsominamy kotleciki mielone (z kolendrą) którymi moja córka się zajadała...soczyste i aromatyczne...nigdzie indziej takich nie jadłem. Zawsze z rachunkiem dostawaliśmy kieliszek lokalnej naleweczki....mieli też pyszne wino którego w sklepie nie mogłem dostać więc kupowałem u nich i brałem do pokoju.
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]

Nie zachęcasz